Bot ile kasılmış unranked hesap alınır mı?

Yani umuyorum dediğiniz gibi yeni hesaplara "Gold 1" atıyordur. Sizde atıyorsa herkeste atması gerekiyordur, doğrudur efenim. Genelleme yapıyorum, sizin hesabınızın hangi ranka attığı değil önemli olan. Oyunda sayısızca smurf açıp kasan kişileri gördüm, ne hikmetse hiçbirini Gold atmadı. Sadece kendi açınızdan bakmayın derim.
Kendi hesabım dediklerim de unranked hesap alıp boostlatmak isteyenlerin hesapları. Benim hesabım masterda. Bu bahsettiklerim tamamen yepyeni hesaplar. Benim bireysel hesabım değil. K-D-A oranım sıralama maçlarında ortalama 15 ve üzeri olduğu için boostlama sırasında 10-0 win aldığımda istisnasız hep gold'a yerleşti hesaplar. 9-1 win aldığımda gold 4'e koymuştu. 10-0 da gold 2 veya 1'e atıyor. KDA, farm sayısı, verilen hasar, kule, objektif vs gibi şeyler de bunda etmen olabilir. Onların smurfluğunu bilemeyeceğim.

Selamlar arkadaşlar bildiğiniz üzere bazı sitelerde 30 level unranked hesaplar satılmakta. Benim main hesabım ban yediğinden dolayı kendim 30 levele kasmaya üşeniyorum.Böyle bir hesap satıcısı buldum sizce alırsam ban yer miyim veya dolandırılma ihtimalim var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Tavsiye etmem riot affetmiyor Parana yazık boostlu bir hesap yerine bir döner ayranı tercih ederim

EUW'te 35 lvl kendi kastığım bir hesap var. Dereceli hiç girilmedi. İsterseniz 25 TL'ye satabilirim. Düşünürseniz detayları Discord'dan atabilirim.
The joker called you#0107

Yani umuyorum dediğiniz gibi yeni hesaplara "Gold 1" atıyordur. Sizde atıyorsa herkeste atması gerekiyordur, doğrudur efenim. Genelleme yapıyorum, sizin hesabınızın hangi ranka attığı değil önemli olan. Oyunda sayısızca smurf açıp kasan kişileri gördüm, ne hikmetse hiçbirini Gold atmadı. Sadece kendi açınızdan bakmayın derim.
Ben bu zamana kadar hiç 10 win alıpta gold 1'e atanı görmedim. Ve Fresh Q'da çok script var.

Evet, 1 hafta. Neden şaşırdın?

Enteresan bir inançsızlık seziyorum. Dediğimde herhangi bir yanlışlık yok. Yeni 30 olmuş unranked hesapla 10Win alınca Gold 1'e atıyor arkadaşım. Ben bu işi yapıyorum. Sayısız hesap boostladım sıfırdan. O senin dediğin hesaplar ise yeni hesap değil. Önceki liglerden bronza yerleşmiş elo cehennemindeki hesaplar. Çok normal. "30'a kasmak işkence" gibi geliyor olabilir günümüzün sabırsız gençlerine, fakat 7-8 ay vakit ve para harcayıp geliştirdiğiniz hesabınız bir gün 3. parti yazılım ile oynandığı tespit edilip banlandığında asıl işkence o an yaşanır.

1 haftada 30 level kasmak için hangi modda oynuyorsun? Aram veya botlara karşı mı 2 günde 6 level zor yaptım LoL oynamaktan kusacak seviyeye geldim.

1 haftada 30 level kasmak için hangi modda oynuyorsun? Aram veya botlara karşı mı 2 günde 6 level zor yaptım LoL oynamaktan kusacak seviyeye geldim.
Normal 5v5 rift. Günün galibiyeti için 1 sefer bot. Sonrasında rift devam. Fakat o dediğinde haklısın. Kusacak seviyeye geliniyor. Midesiz şekilde günde 20-25 oyun oynandığında 1 hafta sürüyor. İlk 3 gün xp boost kullanıyorum. Sonrası normal rift. 1 haftada bitiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı