Yapay zeka kullanarak kolayca yapabilirsiniz kendinize. İyice tarif edin yeter, basit ise kolayca yapar.Discord botu yapmak istiyorum lakin bilgim olmadığı için internetten onaylı bot almayı düşünüyorum ama dolandırılabilirim diye de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocalarım.
Discord botu yapmak istiyorum lakin bilgim olmadığı için internetten onaylı bot almayı düşünüyorum ama dolandırılabilirim diye de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocalarım.
Discord botu yapmak istiyorum lakin bilgim olmadığı için internetten onaylı bot almayı düşünüyorum ama dolandırılabilirim diye de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocalarım.
Yapay zeka kullanarak kolayca yapabilirsiniz kendinize. İyice tarif edin yeter, basit ise kolayca yapar.
Eğlence hocamYapay zeka bu konuda geri kaldı ben kendı botumda hataları yapay zekaya attığımda sapıtıyor bende.
Botun hangi amaçla kullanılacak.
Bot designer for discord kullanıyorum elimde bazı kodlar var direkt herşeyi yapmış ama pek beğenmedim onlarıYapay zeka ile yapabilirsiniz ya da bot designer for discord gibi kolay bot hizmetleri kullanabilirsiniz.
Eğlence hocam
Bot designer for Discord kullanıyorum elimde bazı kodlar var direkt her şeyi yapmış ama pek beğenmedim onları
hocam mobildeyim Bilgisayarım yokEğlence amaçlıysa kendi çapına JS kodları yazabılırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.