Discord Bot nasıl yapılır?

Barenta

Femtopat
Daha fazla  
Discord botu yapmak istiyorum lakin bilgim olmadığı için internetten onaylı bot almayı düşünüyorum ama dolandırılabilirim diye de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocalarım.

Discord botu yapmak istiyorum lakin bilgim olmadığı için internetten onaylı bot almayı düşünüyorum ama dolandırılabilirim diye de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocalarım.
Yapay zeka kullanarak kolayca yapabilirsiniz kendinize. İyice tarif edin yeter, basit ise kolayca yapar.

Yapay zeka kullanarak kolayca yapabilirsiniz kendinize. İyice tarif edin yeter, basit ise kolayca yapar.

Yapay zeka bu konuda geri kaldı ben kendı botumda hataları yapay zekaya attığımda sapıtıyor bende.

Botun hangi amaçla kullanılacak.

Discord bot geliştirmek yazılım bilgisi gerektirir. Sürükle bırak yöntemiyle bot yapmanıza olanak sağlayan bazı hizmetler var. Onun dışında yazılım bilmeden kendi botunuzu yapamazsınız. Ayrıca internetten onaylı bot falan satın almayın. Onaylı botlar öyle önemli şeyler değil zira her isteyen anında bot onaylatabiliyor. Eğer sadece bir Discord botum olsun hava atayım tarzı düşüncedeyseniz bir kaç yazılıma giriş videoları izleyerek başlayabilirsiniz.

Yapay zeka bu konuda geri kaldı ben kendı botumda hataları yapay zekaya attığımda sapıtıyor bende.

Botun hangi amaçla kullanılacak.
Eğlence hocam

Yapay zeka ile yapabilirsiniz ya da bot designer for discord gibi kolay bot hizmetleri kullanabilirsiniz.
Bot designer for discord kullanıyorum elimde bazı kodlar var direkt herşeyi yapmış ama pek beğenmedim onları

Technopat Haberler

Geri
Yukarı