Bot nedir ?

Daha fazla  
Benim bildiğim bir Counter Strike oyununda bot var, spider ve crawler botu var. Youtube'de görmüştümde MuratAbiGF'nin videosunda biri yorum olarak BotAbiGF yazmış yada aynı şey BurakOyunda'nın videosunda BotOyunda yazıyordu. Bunun anlamı ne demek ?

Onlar farklı. :) Kanala abone botu attı iddaası var. Yani 500.000 abonenin ortalama 250.000'i bot, yani gerçekte abone ol tuşuna basmayan kişiler. Bunlar sadece iddaa. Gerçek mi bilemeyiz, kanıtlandı diyorlar ama inanmıyorum pek.

Bazı Youtube kanalları takipçi kasmak için abone hileleri kullanıyor. Tıpkı Facebook' ta ki beğeni hilesi gibi. Murat bot kullanıyordu ama Burak' dan emin değilim.

Bazı Youtube kanalları takipçi kasmak için abone hileleri kullanıyor. Tıpkı Facebook' ta ki beğeni hilesi gibi. Murat bot kullanıyordu ama Burak' dan emin değilim.
Murat "ben bot atmadım fakat bot atanlar var" dediğini duymuştum. Arkadaşları bot atmış olabilir. Çevresi pek iyi değilmiş duyduğuma göre. Yani arkadaşları içinden bunu yapabilecek kişiler varmış.

Örnek vereyim Bot oyun içi hile gibi bir şey. Bilgisayar programlarına oyunu otamatik oynatmasına bot denir.

Yok kendisi de bot kullandı. Hatta kendisi de bir videosunda sözünü ediyor. Sevdiğim yanlarından biri dürüst adam. :D
Buyur bu videonun 2.00 dan sonrasını izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi kendisi bot attım demiyor, gerçi pek de açıklayıcı bir şey söylememiş burada. Ama gerçekten dürüst adam yani, en azından biraz ünlü olunca havalara giren tiplerden değil, her soruya cevap veriyor, veya skype'den konuşmak isteyenle konuşuyormuş.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı