Bot önerisi

Mustafa09

Kilopat
Katılım
23 Mayıs 2014
Mesajlar
41
Arkadaşlar normalde outdoor giyiyorum ama malum yağışlar falan bot almak şart oldu. Özellikle bildiğiz f/p ürünlerini yazarsanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat/Performans Bot biraz garip durmuş açıkçası:D Sana bot öneride bulunmamızın saçma olduğunu düşünüyorum herkesin zevki başkadır sonuçta tartışılmazlar yani.
 
Geçen sene dockers almıştım 150 tl'ye. Gönül ister ki columbia,merrell,keen alınsın. Eğer uygun fiyata bulabilirsen bunlardan tavsiye ederim.
 
150 TL civarı alacağın bir şey işini görür bence. Bende Kinetix in botu 130 TL falan baya idare ediyor mesela. Ayakkabı görecelidir dene ne istersen al.
 
TIKLA Kardeşim bugün aldım, bu akşam da giydim gayet ergonomik ve fiyat olarak rakiplerinden çok ucuz, tevadülü diğer markalar 300lira çekiyor bu tarz ayakkabılara, yaşadığın şehirde koray spor varsa elden alabilirsin yoksa sipariş de verebiliyorsun. Üzerine sıvı döktüğün zaman şemsiye kumaşı gibi akıp gidiyor kesinlikle emmiyor, aksam terletti biraz baya sıcak tutuyor (3 adet renk seçeneği mevcut.) . Boyun benim gibi 1,85 ise daha da hoş duruyor, 1,70 altıysan önermem büyük ve kaba durabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı