Bot programı nasıl yazılıyor?

Yani senden 5000bin takipçi alsam Instagram için kimse anlayamaz öyle mi? Yorum yapmaz beğenmez yabancı hesaplarla dolu olmaz diyorsun?

İstersen yabancı olur istersen Türk olur. İstersen yanında aylık beğeni paketleri de alırsın ve sen post paylaştıkça otomatik olarak beğenilir. Hatta istersen yorum bile yapar, hikayelerini falan izler.
Biz bu işi büyük yapıyoruz hocam. Bu işi kurmak, online ödeme almak ve güven kazanmak için şirket bile açtık. Sadece biraz yeniyiz.

Peki beni takip eden bu kişiler kim oluyor?

Hocam neden bu kadar detaycısınız anlamadım ama şöyle cevap vereyim. İsterseniz %100 bot yani sahte hesaplar oluyor. Veya isterseniz %100 gerçek hesaplar yani bildiğimiz normal kullanıcı oluyor. Tabi fiyatları da bunlara göre değişiyor.

Proxy kullanmalısın user agent gerekli mesela Mozilla/5.0 (Android 4.4; Tablet; rv:41.0) Gecko/41.0 Firefox/41.0 gibi ve en önemlisi insan gibi davranmalı mesela sen dakikada 10 tane beğenebilirsin sleep kullanmalısın bu yüzden.

Hocam neden bu kadar detaycısınız anlamadım ama şöyle cevap vereyim. İsterseniz %100 bot yani sahte hesaplar oluyor. Veya isterseniz %100 gerçek hesaplar yani bildiğimiz normal kullanıcı oluyor. Tabi fiyatları da bunlara göre değişiyor.
Fiyat?
Çoğu havuz mantığı ile oluyor ki bu sistemler daha iyidir.

İsterseniz size ücretli yardımcı olurum.
Fiyat ne insta?

Son düzenleme:
Ne botu? Web üzerinde gerçekleştirilecek işlemler için Python Selenium kütüphanesi kullanılabilir. Hem web, hem de web dışındaki bütün işlemler için AutoIt kullanılabilir. Daha yetenekli kişiler herhangi bir harici program, kütüphane ya da modül kullanmadan C/C++ ya da başka bir dil kullanarak sıfırdan bir bot yazabilir.

Botların çalışma mantığını merak ediyorsan programlama öğrenmelisin. Programlama öğrenmeden programlar ile aranda kalın bir duvar olur. Sadece kullanırsın ve dışarıdan bakarsın. Çalışma mantıklarını bilemezsin ve anlayamazsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı