Botlara karşı skin changer kullanmanın ban riski var mı?

baydırmen

Hectopat
Yaklaşık 40 gün önce skin changer kullandım botlara karşı, ban riski var mı? Steam'a 40 TL yükledim ve büyük ihtimalle skin alacağım fakat VAC ban yemekten korkuyorum. Ha bir de hile açmaya çalışıp açamamıştım :D yine ban yer miyim? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
"Hile açmaya çalışıp, açamamıştım" umarım yakın zamanda ban yersiniz.

Dostum hileyi de FACEIT gibi sitelerde 1V1 atarken karşıdaki adam çok iyi oynuyordu ben de onun rankını falan sordum smurfum dedi sonra bana Discord'unu sordu bende söyledim o da bana hile linkini attı bende o siteden 1V1 girip hileyi açmayı denedim ve olmadı yani normal maçlarda hile açmadım.
Durduk yere bir HWID ban yerseniz nasıl sevinirim bir bilseniz :D sizin gibiler maalesef bitmeyecek bu tarz önlemler alınmadıkça...

CS:GO'da HWID ban yok boşa umutlanma zaten açan insan yan hesapta da açar?

CS:GO'da tüm sunucular standart olarak VAC korumasına sahip. Eğer -insecure komutunu kullanmadıysanız geçmiş olsun.

VAC sistemi tespit etmişse sizin açıp açamadığınıza bakmaz.

Dostum bir de benim global olan bir arkadaş var envanteri 500 TL civarı ona da attım hileyi ölüm maçına falan girmiş 2 ay geçmesine rağmen yemedi onunda yeme ihtimali var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı