Botları kimin kullanabileceğini ayarlama

Ardaa41

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2021
Mesajlar
1.444
Çözümler
5
Mesela xenon botunda admin biri Backup alırsa sıkıntı oluşturabilir çünkü yollarımızın ayrılma ihtimali var ve Backup almasını istemiyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
 
Dostum Xenon MEE6 veya Dyno gibi botlar yönetici yetkisi ile çalışan botlar. Eğer sen bana yönetici rolü verirsen yani rolün adı "." ancak rolde yönetici yetkisi var ise ben o botları kontrol edebilirim eğer rolüm botların rolünden üstünse botları sunucudan banlayabilirim.

Not; her botun Max yetkisi "yönetici" değildir bazı botların ki ayrı oluyor mesela Zira botunu mesaj yönetme izni ile kontrol edebilirsiniz.
 
Dostum xenon MEE6 veya dyno gibi botlar yönetici yetkisi ile çalışan botlar. Eğer sen bana yönetici rolü verirsen yani rolün adı "." ancak rolde yönetici yetkisi var ise ben o botları kontrol edebilirim eğer rolüm botların rolünden üstünse botları sunucudan banlayabilirim.

Not; her botun Max yetkisi "yönetici" değildir bazı botların ki ayrı oluyor mesela zira botunu mesaj yönetme izni ile kontrol edebilirsiniz.

Ya hayır öyle değil böyle adam her şeyi yapabilmeli ama belli bir botu kontrol edebilememeli onu nasıl ayarlayacağım?
 
Ya hayır öyle değil böyle adam her şeyi yapabilmeli ama belli bir botu kontrol edebilememeli onu nasıl ayarlayacağım?

MEE6 gibi botlarda site paneli sistemi oluyor, botun site paneline giriş yapıp adminler kısmına botu yönetmek isteyen arkadaşlarınızı veya istemediğiniz arkadaşlarınızı ekleyip çıkartabilirsiniz ancak xenon botunda nasıl olduğunu bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı