Internet Güvenlik Sistemi kapalı demek manasına getiriyor Botnet Olabileceğini düşünüyorum fakat hemen telaşa katılma bence biraz daha bilgili arkadaşlar da yazsınlar düşüncelerini.
Ben bir sorun göremedim. En azından botnet sorunu yok. Ama şu 104.16 ile başlayan sunucudan 8'li ping yiyorsun. Modem arayüzünden o IP'leri engellersen güzel olur.
Ben bir sorun göremedim. En azından botnet sorunu yok. Ama şu 104.16 ile başlayan sunucudan 8'li ping yiyorsun. Modem arayüzünden o IP'leri engellersen güzel olur.
IP sorgulama o tür adreslerde genelde çalışmaz. Genelde kalkanlarla konumları çarpıtırlar. Sunucu lokasyonunu asla bulamazsın.
Dipnot: Baktığım kadarıyla CloudFlare ile korunuyor.
Herneyse fazla sorun etme. Herhangi bir şirketin adresi olabilir. İnternetini çok fazla yavaşlatamaz. Yavaşlatırsa modem arayüzünden engellersin.
Girdiğin siteler ve uygulamalar kaynaklı bağlantılar sadece. BotNetlik bir durum gözükmüyor. Aktif zararlı olup olmadığını öğrenmek için de HJ raporu ekleyebilirsin. Zombie olduğunu düşünüyorsan arkaplanda mutlaka bir zararlının çalışması gerekir. HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri