Botnet Olmuş Olabilir miyim?

Wireshark programında kırmızı çizgiyle belirtilmiş alanlar nelerdir, yani ben Botnet'e katılmış mıyım?
Ayrıca antivirüs taramaları temiz.

Adsız4.jpg
Adsız3.jpg
Adsız2.jpg
Adsız.jpg

Burada güvenlik duvarı firewall off diyor nedir bu?

Bir de bunlar var.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 315
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 349
  • 1Adsız.jpg
    1Adsız.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 298
  • 22Adsız.jpg
    22Adsız.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 316
Internet Güvenlik Sistemi kapalı demek manasına getiriyor Botnet Olabileceğini düşünüyorum fakat hemen telaşa katılma bence biraz daha bilgili arkadaşlar da yazsınlar düşüncelerini.

IP sorgulamadan araştırdım Amerika'nın Phoenix Eyaleti olarak gösteriyordu konumu. Acaba o sunucu nedir, necidir aceb?
IP sorgulama o tür adreslerde genelde çalışmaz. Genelde kalkanlarla konumları çarpıtırlar. Sunucu lokasyonunu asla bulamazsın.
Dipnot: Baktığım kadarıyla CloudFlare ile korunuyor.

Herneyse fazla sorun etme. Herhangi bir şirketin adresi olabilir. İnternetini çok fazla yavaşlatamaz. Yavaşlatırsa modem arayüzünden engellersin.

Girdiğin siteler ve uygulamalar kaynaklı bağlantılar sadece. BotNetlik bir durum gözükmüyor. Aktif zararlı olup olmadığını öğrenmek için de HJ raporu ekleyebilirsin. Zombie olduğunu düşünüyorsan arkaplanda mutlaka bir zararlının çalışması gerekir.
HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı