Boy nasıl uzatılır?

Esneme ile 1, 2cm fark ettiğini yazan çok gördüm ancak yüzme+basketin illaki etkisi olacaktır.

Anlik uzamalar onlar aksam yat sabah kalk bak ayni uzama görülür basket ise yaramaz yuzmeye bir şey diyemem basket neden yaramaz küçüklükten itibaren ilgilenenler bile benim 2000 saat LoL oynadigim zamanlardan daha az faydali olmus boylarıns basketciler genelde uzun olduklarindan basket oynarlar.

1 sene içinde 10 cm civarı uzadım bahsettiğiniz bu mu? Yine uzuyorum ama yavaşladı bayağı.
Seninki normal uzama gibi duruyor. Bazıları çok hızlı uzar sonra yavaşlar bu kişiden kişiye değişir kimisi ayda birkaç santim uzar kimisi 6 ayda 10 cm gibi.

1 sene içinde 10 cm civarı uzadım bahsettiğiniz bu mu? Yine uzuyorum ama yavaşladı bayağı.
Yavaşladığını nereden anladın?

Arkadaşlar boyun zaten iyi vb. diyeceksiniz. Şükür kısa değilim ama ülkenin boy ortalaması cidden artıyor, yaşıt arkadaşlarım, uzaktan kuzenim vb. hepsi bana fark attı geçti. 16'ya gireceğim ve 180 gibiyim. Babam 184, annem 165, abim 22 yaşında 181'den 185e uzadı, amcam vs 187. vitamin takviyeleri falan alıyorum, sporu bıraktım ve uyku düzenim kötü. Ne yapsam iyi gelir?

Hocam balık yağının bana katkısı olmuştu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı