Boy nasıl uzatılır?

yaş 15
peki baba tarafı genetiği baya uzun onlara çekme şansım varmı dedem 1.86 amcam 185 diğer amcam 173 babam 175 dayım 175 diğer dayım 1.78
peki 3 aydan sürekli kahvaltıda ya süt ya yumurta ikisinden birini mutlaka tüketiyorum peki bunun boya faydası ne kadar olur cevaplarsınız sevinirim yani kaç cm

Son düzenleme:
Haşlanmış yumurta her gün 1 adet ye, süt 2 su bardağı kadar içmeye çalış, peyniri de en az 2-3 kibrit kutusu kadar tüketmeye çalış günde. Kaşar peynirinde kalsiyum oranı yüksektir onu tüketebilirsin çeşit olarak. Gece geç yatma ve en az 8 saat uyu. Et, tavuk türevi hayvansal protein içeren gıdalar tüketmediğin günler lor peyniri yiyebilirsin protein ihtiyacını karşılamak için. Ucuz ve zengin bir protein kaynağıdır. Bir de vitaminlerine baktırabilirsen iyi olur, aile hekimi bakıyor bildiğim kadarıyla. D vitaminin eksikse önlem alırsın. Gidebilirsen diyetisyene de git tam anlamıyla yeterli ve dengeli beslenmek için sana önerilerde bulunabilir, liste verebilir. Bunları yaparsan çevresel faktörler olumlu yönde etki edebilir ama başrol genetiğe ait

Yahu dostum baştan söylesene yaşını. Arkadaşlar, bu arkadaşın daha bolca uzama payı mevcut. Kimler gördüm ben. 15 yaşında 1.76 boy da gayet güzel bir boy, sen sütünü ve proteinini almaya devam et. Erkeklerde 20 hatta 21'e kadar boy uzamasının devam ettiğine dair söylentiler var. Senin yaşın daha 15, takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…