Boy takıntısı nasıl atlatılır?

Randoming321

Decapat
Daha fazla  
Dostlar son derece iyi kod yazan biriydim. Projeler falan yapiyordum para da kazanıyordum ama şu an bende bir takıntı oluştu. Boyum biraz kısa 1.73 civarı o yüzden kizlar bana bakmıyor. Bu takintimi nasıl atlatirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
173 boyda sevgili yapan tanıdıklarım var. Bundan dolayı bakmayanlar olabilir ama illaki birini bulursun. Senin sorunun reddedilme korkusu gibi.

@Randoming321 model ayarında falan diyosan hayır. Ama eli yüzü düzgün orta-guzel arası kızlarla tatmin edici ilişki yasabilirsin.

Son derece iyi kod yazmanın senin boy takıntın ile ne bağlantısı var lamer.

@755355 bu boy takintisi öyle bir hale geldiki artık buna odaklanamaz oldum lamer hitabı yakışmadı hocam.

@755355 bu boy takintisi öyle bir hale geldiki artık buna odaklanamaz oldum lamer hitabı yakışmadı hocam.

Bende de vardı eskiden zamanla kendi kendine unutacaksın şeyine bile takmayacaksın sadece yaptığın işlere veya derslerine odaklan boş ver uzunmuş kısaymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de felaket var bende 173 üm baya takıntı olmuştu seneler önce taban altına fazladan 2-3 cm için bişeyler koyuyodum şuan hala var eskisine göre daha az ama her gün boyumu ölçüyorum sıkıntı o akşam 172 ye düşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…