Boy uzatmak için vitamin önerisi

rexly

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, yaşım 17 boy uzaması gelişim için takviye arıyorum. Vitamin multivitamin gibi boy 177 kilo 75 boy uzaması genetik olsa da gelişim çağında vitamin az da olsa etki edeceğini düşünüyorum. Yaklaşık 1 yıldır boyum uzamıyor dogal testosteron içeren enerji boy vb gelişim takviye verecek vitamin önerir misiniz? Hala gelişmem mümkünse?

Günümüzde takviye olarak alınan hap vitaminler bence faydasız olsa da illa kullanmak istersen B ve Çinko tabletlerine bakabilirsin bunlar direk uzatmaz ama destekleyicidir , boy ilaçları özellikle hap cinsindekiler yalandan ibaret , işe yarayan tek olay omurgaya enjekte edilen büyüme hormonları o da hastalık olmadıkça yapılmaz doktor gözetiminde olmalı. Doğal olarak uzayabilmen için bolca uyuman, iyi beslenmen ve esneme-germe egzersizleri yapman daha iyi olur.

Doktora danışmadan vitamin kullanmayınız. Dozunu aşarsanız böbrekleri etkiler bu sefer fayda beklediğiniz vitaminler size zarar olarak geri döner. D vitamini genelde kemik gelişimi için önemlidir ama doğal almak çok daha güvenilirdir. Size tavsiyem daha fazla kalsiyum ve çinko içeriği yüksek besinler tüketmen.

Günümüzde boy ilaçları özellikle hap cinsindekiler yalandan ibaret , işe yarayan tek olay omurgaya enjekte edilen büyüme hormonları o da hastalık olmadıkça yapılmaz doktor gözetiminde olmalı. Doğal olarak uzayabilmen için bolca uyuman, iyi beslenmen ve esneme-germe egzersizleri yapman daha iyi olur

Günümüzde boy ilaçları özellikle hap cinsindekiler yalandan ibaret , işe yarayan tek olay omurgaya enjekte edilen büyüme hormonları o da hastalık olmadıkça yapılmaz doktor gözetiminde olmalı. Doğal olarak uzayabilmen için bolca uyuman, iyi beslenmen ve esneme-germe egzersizleri yapman daha iyi olur.
Vaktim fazla yok egzersiz yapamıyorum daha önce spor geçmişim var 1.5 yıllık o dönemler cratine arjinin kullandım çok hızlı geliştim 1 bir süredir aynıyım ne yapmamı önerirsiniz

Vaktim fazla yok egzersiz yapamıyorum daha önce spor geçmişim var 1.5 yıllık o dönemler cratine arjinin kullandım çok hızlı geliştim 1 bir süredir aynıyım ne yapmamı önerirsiniz
Hocam egzersizden kastım omurgaları açacak ısınma hareketleri yapmak ekipman gerektirmez ve basittir , bu tarz hareketlere kobra gerinmesi örnek verilebilir. Beslenmene kalsiyum ve protein ağırlıklı et ve süt ürünleri (doğal olarak) eklemen. En önemlisi de düzenli uyku bunları yaparak 1 senede 4 cm boy atmıştım 19 yaşında.

Günümüzde takviye olarak alınan hap vitaminler bence faydasız olsa da illa kullanmak istersen B ve Çinko tabletlerine bakabilirsin bunlar direk uzatmaz ama destekleyicidir , boy ilaçları özellikle hap cinsindekiler yalandan ibaret , işe yarayan tek olay omurgaya enjekte edilen büyüme hormonları o da hastalık olmadıkça yapılmaz doktor gözetiminde olmalı. Doğal olarak uzayabilmen için bolca uyuman, iyi beslenmen ve esneme-germe egzersizleri yapman daha iyi olur.
Beslenmem iyi düzeyde genetik olduğunu düşünüyorum sigara da kullanıyorum 2 senedir bir boya doğrudan bir etkisi olmadığını düşünüyorum sigara kullandığım dönemlerde boyum uzuyordu şuan bıraktım bir süre kendimi izleyeceğim yorum için teşekkür ederim sizce sigara nın etkisi olabilirmi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı