Boy ve kilo nasıl arttırılır?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 17 yaşında bir erkeğim boyum 1.70 kilom 55 yani zarganayım anlayacağınız. Zayıfım 2 kere doktora gittim. Kan verdim tahlil verdim vs. Sonuçların gayet normal bir şeyin yok yemek ye dedi. E ne anladık bu işten neyse. Yaz mevsimindeyiz evde nasıl spor yapabilirim hem boyumu uzatmak istiyorum hem de kilo almak istiyorum. Bu mümkün mü? Doktora boyumu da sordum bu yaştan sonra uzar mı diye 24'e kadar uzama görülür dedi ama bilmiyorum.

Uzama kısmını bilmiyorum ama yaklaşık 10 ay önce falan bende 53 kiloydum 15 yaşındaydım. Spora yazıldım yediğim yemeğin arttığını gördüm bir de geceleri yatmadan önce bebe bisküvisi süt ve pirinçunu karışımı yapıp yiyorum hala daha kilo alıyorum. Şu anda 65 kiloyum tarif illa aynı olacak diye bir şey yok fakat spora yazılma konusunda yazılırsan daha iyi olur illa gym falan olmak zorunda degil ben kickboksa gidiyorum dövüş branşıda olabilir.

Uzama kısmını bilmiyorum ama yaklaşık 10 ay önce falan bende 53 kiloydum 15 yaşındaydım. Spora yazıldım yediğim yemeğin arttığını gördüm bir de geceleri yatmadan önce bebe bisküvisi süt ve pirinçunu karışımı yapıp yiyorum hala daha kilo alıyorum. Şu anda 65 kiloyum tarif illa aynı olacak diye bir şey yok fakat spora yazılma konusunda yazılırsan daha iyi olur illa gym falan olmak zorunda degil ben kickboksa gidiyorum dövüş branşıda olabilir.
İşte çalışıyorum spora gidecek para var ama vakit yok evde nasıl spor yapabilirim?

Spor kilo alman konusunda çok işine yarar. Evde spor yapmanın devamlılığı bulunmuyor. Bir spor salonuna yazıl ve düzenli olarak spor yap.

Bir sehpa ve 100 kg ağırlık seti. Creatin-multivatimin-Omega3-D3-ZMA. Bunların hepsini al, pazartesi göğüs sırt omuz salı bacak ve kollar çarşamba dinlenme, perşembe cuma aynı ve sonra cumartesi pazar dinlenme. Spora başlangıç için en güzel program budur, çevremdeki birçok kişiyi bu şekilde spora başlattım. Beslenmeni kendin ayarlarsın. Boy uzatma antrenmanları yapabilirsin. Yakın arkadaşım 18'den sonra güzel uzamıştı. Şunu aklından çıkarma, en önemli şey istikrardir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı