Boyner'den alınan parfüm iade edilmeli mi?

catari

Centipat
Daha fazla  
Selamlar internetten indirimli Victory Elixir sipariş verdim. Uygun fiyata geldi. Fakat Boyner ile ilgili yüzlerce sahte sattığına dair şikayetler aldım. Henüz parfüm elime ulaşmadı ama sahte cıkmasından korkuyorum nasıl anlayabilirim? Ne önerirsiniz?

Yok öyle bir şey. Bazı insanlar eski zamanlardaki gibi bir markanın Türkiye ditribütörlüğünü bir marka alıyor gibi düşünüyor. O yüzden belirli yerler dışındakilere sahteymiş gibi bakıyor. Mesela Versace'nin resmiyette Sevil ve Sephora gözüküyor ama Boyner ve Rossman'da da satılıyor. Oralarda sahtesi mi olacak. İade etmeye gerek yok. Sahte diyenlerin çoğu kalıcılığı az diye diyor. Kalıcılığın az olmasında bir sürü sebep var. Kişi kokuya karşı körelmiştir, tende uyumsuzdur, nemlendirici sürmüştür :D sanılanın aksine nemlendirici sürünce insanlar kokunun daha kalıcı olması, daha yayılımlı olmasını ister ama nemlendirici kalıclığı arttırsa da yayılımı öldürüyor. Bir çok sebep yatıyor yani.

Son düzenleme:
Seri numarasından, ambalajından anlayabilirsin. Boyner’in şu zamana kadar hiç sahte sattığını duymadım.

Satıcı boynerin kendisiyse sahte değildir.
Boyner'in sitesinden aldım.
Boyner kesinlikle sahte/çakma ürün satmaz kaç kere parfüm aldım. Hepsi orijinal paketinde jelatinli şekilde geldi. Bir problem yaşamazsınız
Umarım öyle olur cünkü 3 yıl önce Boyner'den aldıgım bir parfümde su gibi olmasını yaşadım maalesef. İademi de kabul etmediler.
Parfüm şişelerini satın alıp dolum yapanlar var. Ambalaj zaten hiç birşey. Parfüm ancak orjinali ile karşılaştırılarsk anlaşılır.
Yukarıda anlattıgım şey bana denk gelmiş olabilir :( Bu yüzden korkuyorum acıkcası.

Boyner'in sitesinden aldım.

Umarım öyle olur cünkü 3 yıl önce Boyner'den aldıgım bir parfümde su gibi olmasını yaşadım maalesef. İademi de kabul etmediler.

Yukarıda anlattıgım şey bana denk gelmiş olabilir :( Bu yüzden korkuyorum acıkcası.
Boynerin sitesinden aldınız biliyorum ancak satıcı boyner mi onu kontrol edin. Boyner Trendyol gibi bir yer.

Boynerin sitesinden aldınız biliyorum ancak satıcı boyner mi onu kontrol edin. Boyner Trendyol gibi bir yer.
1725319731600.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı