Boyu daha uzun göstermek

Dostum daha çok çok erken yaşın bu konularda endişe etmek için. Bu yaşlarda olmasın daha iyi ciddi söylüyorum bak senin yararına olur. Derslerine odaklan 15 yaşında karıyı kızı ne yapacaksın?

Hocam zaten ciddi olarak yazmamıştım. Biliyorum benim yaşımdakiler 2 günlük sevgili yapıp ayrılıyorlar ancak benim öyle bir beklentim yok seveceksem adam gibi severim.

Gençler gençler... 1.72 boyunda giyimine kuşamına önem veren birisiyim. Ultra düzeyde olmasa da kendime baktığım için yakışıklıyım. Dil öğrenin, spor yapın, genel kültürünüzü geliştirin kısaca diğerlerinden bir farkınız olsun. Çevremdeki herkesin arzuladığı kız arkadaşlarım oldu, model gibi kızları bile reddettiğim oldu. Bakın uzun boya bakmıyorlar mı? Bakıyorlar ancak diğer etkenlerin önemini gösteren en iyi örneklerden birisi benim. Bu İnsta'da falan "ya 1.80 altı erkek mi olurmuş pff" diyen kızları bile altıma aldığım oldu sallayın geçin ciddi söylüyorum. Siz kendinizi geliştirin ileride bu boya olan takıntınıza sadece gülüp geçeceksiniz kendimden biliyorum.

Hocam zaten ciddi olarak yazmamıştım. Biliyorum benim yaşımdakiler 2 günlük sevgili yapıp ayrılıyorlar ancak benim öyle bir beklentim yok seveceksem adam gibi severim.
Bu yaşta kişilikler tamamen oturmadığı için yapacağın ilişki de sağlıklı olmaz. Eften püften sebeplerden ayrılıp en fazla 2-3 ay sevgili kalırsınız. Klasik lise aşkları işte ya seversin sonra lise bitince yüzünü bile görmezsin tersi nadir görülür.

Bu yaşta kişilikler tamamen oturmadığı için yapacağın ilişki de sağlıklı olmaz. Eften püften sebeplerden ayrılıp en fazla 2-3 ay sevgili kalırsınız. Klasik lise aşkları işte ya seversin sonra lise bitince yüzünü bile görmezsin tersi nadir görülür.

Haklısınız hocam kendimde fark ediyorum 1 hafta önceye göre bile farklı düşünüyorum en iyisi zamana bırakmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı