Boyu daha uzun göstermek

Bunun olması için illa uzun boylu olman şart değil. Para kazanmaya, güzel bir fizik elde etmeye o da olmadı bakımlı olmaya çalış sen de. Birini bulursun illa.

Tipim normal, spor yapıyorum ve maddi durumum orta sayılır ama hala beni seven kız yok
 
Dostum daha çok çok erken yaşın bu konularda endişe etmek için. Bu yaşlarda olmasın daha iyi ciddi söylüyorum bak senin yararına olur. Derslerine odaklan 15 yaşında karıyı kızı ne yapacaksın?

Hocam zaten ciddi olarak yazmamıştım. Biliyorum benim yaşımdakiler 2 günlük sevgili yapıp ayrılıyorlar ancak benim öyle bir beklentim yok seveceksem adam gibi severim.
 
Gençler gençler... 1.72 boyunda giyimine kuşamına önem veren birisiyim. Ultra düzeyde olmasa da kendime baktığım için yakışıklıyım. Dil öğrenin, spor yapın, genel kültürünüzü geliştirin kısaca diğerlerinden bir farkınız olsun. Çevremdeki herkesin arzuladığı kız arkadaşlarım oldu, model gibi kızları bile reddettiğim oldu. Bakın uzun boya bakmıyorlar mı? Bakıyorlar ancak diğer etkenlerin önemini gösteren en iyi örneklerden birisi benim. Bu İnsta'da falan "ya 1.80 altı erkek mi olurmuş pff" diyen kızları bile altıma aldığım oldu sallayın geçin ciddi söylüyorum. Siz kendinizi geliştirin ileride bu boya olan takıntınıza sadece gülüp geçeceksiniz kendimden biliyorum.
 
Hocam zaten ciddi olarak yazmamıştım. Biliyorum benim yaşımdakiler 2 günlük sevgili yapıp ayrılıyorlar ancak benim öyle bir beklentim yok seveceksem adam gibi severim.
Bu yaşta kişilikler tamamen oturmadığı için yapacağın ilişki de sağlıklı olmaz. Eften püften sebeplerden ayrılıp en fazla 2-3 ay sevgili kalırsınız. Klasik lise aşkları işte ya seversin sonra lise bitince yüzünü bile görmezsin tersi nadir görülür.
 

Haklısınız hocam kendimde fark ediyorum 1 hafta önceye göre bile farklı düşünüyorum en iyisi zamana bırakmak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…