Boyu uzatmak için ne yapılmalı?

CovidTR

Picopat
Yer
Mezarlık
Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 1.80 cm boyumu 2 metreye kadar uzatmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Boyunuz oldukça iyi doğal haline bırakın, 2 metreye kadar uzayamazsınız unutun o işi ama 21 yaşına kadar belki 1.85 üzeri olabilirsiniz.

Boyunuz oldukça iyi doğal haline bırakın, 2 metreye kadar uzayamazsınız unutun o işi ama 21 yaşına kadar belki 1.85 üzeri olabilirsiniz.

En fazla 1.90 cm e kadar uzarsam bile benim için çok iyi boyumu nasıl 190 cm e kadar uzatabilirim.

Nasıl bir egzersiz önerirsiniz.

Hocam 16 yaşında 1.80 boy çok iyi ben 6 ay sonra 16 ya gireceğim 172-175 arası geziyorum.

Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 1.80 cm boyumu 2 metreye kadar uzatmak istiyorum sizce ne yapmalıyım?

Boy uzunluğunun neredeyse %80 genetik yani doğduğunuz anda maksimum boyunuz belirlenmiş olur.
Yani maksimum olacak boyunuzu değiştiremezsiniz. Eğer düzenli beslenirseniz ve uyku düzenine dikkat ederseniz maksimum boyunuza ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…