13 yaşındayım sporla uğraşıyorum. Boyum 1.63. babamın 1.70. annemin ise 1.58. ancak sülale biraz daha uzun. Uzar mıyım?
boy konusu açmayı merak ettim
Ben 15 yaşımdayım daha 1.62'yim uzarsın çok fazla ben herhalde fazla uzamam çok kısa kaldım ya of.
13 yaşındayım sporla uğraşıyorum. Boyum 1.63. babamın 1.70. annemin ise 1.58. ancak sülale biraz daha uzun. Uzar mıyım?
boy konusu açmayı merak ettim
Cevapladı mı?
Üçe yuvarlasak?Uzarsınız hocam. En az 250 cm olur(!)
Hocam daha uzama ihtimaliniz var. Belki bir anda boy atarsanız. (Aileniz kısa ise pek umut beslemeyin.)Ben 15 yaşımdayım daha 1.62'yim uzarsın çok fazla ben herhalde fazla uzamam çok kısa kaldım ya of.
Hocam daha uzama ihtimaliniz var. Belki bir anda boy atarsanız. (aileniz kısa ise pek umut beslemeyin.)
Ciddi bir konu mu?13 yaşındayım sporla uğraşıyorum. Boyum 1.63. Babamın 1.70. annemin ise 1.58. Ancak sülale biraz daha uzun. Uzar mıyım?
Boy konusu açmayı merak ettim
Hocam uzun insan da seven var, boya hiç bakmayan da var. Sırf boyunuzdan dolayı sizle konuşmayacak ise zaten o insan kalitesizdir. En azından 1,70 olsanız yeterli, zaten Türkiye'de insanlar pek uzun değil.Ailede kısada abilerim fazla kısa değil böyle kalırsam çok üzülürüm ya cidden psikolojik açıdan insanlar uzun insanları daha çok seviyorlar.
Hocam uzun insan da seven var, boya hiç bakmayan da var. Sırf boyunuzdan dolayı sizle konuşmayacak ise zaten o insan kalitesizdir. En azından 1,70 olsanız yeterli, zaten Türkiye'de insanlar pek uzun değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.