Eğer çok fazla kilon varsa boya verebilirsin. Ama spor yaparak da uzatmanın bir şansı var. Düzgün uyumanın da faydası var boya. Sağlıklı beslenme, sonsuza kadar zıplamak. Gibi şeyler yaparsan uzatma şansın olabilir. Yaşa gelirsek ise insana bağlı.Arkadaşlar selam, 13 yaşındayım şu an boyum 171 annemin boyu 156 babamın boyu 181 abimin boyu 182 ablamın boyu 160. Sizce ne kadar daha uzarım?
Tam da boy uzama çağındasın ben de o yaşlarda bir yılda 168'den 175'e çıkmıştım.
Eğer çok fazla kilon varsa boya verebilirsin. Ama spor yaparak da uzatmanın bir şansı var. Düzgün uyumanın da faydası var boya. Sağlıklı beslenme, sonsuza kadar zıplamak. Gibi şeyler yaparsan uzatma şansın olabilir. Yaşa gelirsek ise insana bağlı.
Ben 19 yaşında 170'im ya Allah kahretsin.
Ah be.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.