Boyum neden kısa?

RFCkuso

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. 1.78 boyum var yaşım 17 ama akrabalarım hep uzun ve kalıplı keza abimde öyle 1.85 boy altında insan yok neredeyse ama ben 1.78 ve cılızım. Neden böyleyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. 1.78 boyum var yaşım 17 ama akrabalarım hep uzun ve kalıplı keza abimde öyle 1.85 boy altında insan yok neredeyse ama ben 1.78 ve cılızım. Neden böyleyim?

Hocam boyunuz çok kısa değil ergenlik dönemi bitmemişse doktorlardan egzersiz programı falan sorun

Beslenmeni düzeltmeyi ve fiziksel aktiviteler yapmayı deneyebilirsin. İnanıyorum ki, yardımı dokunacaktır.

Sağ olun hocam beslenmem pek düzgün değil önüme geleni yerim de aktiviteler derken.
Mesela düzenli olarak esnetmeler yapabilirsin. Veya vücut ağırlığınla çalışabilir, imkanın varsa da bir spor salonuna yazılabilirsin. Günlük gereken vitaminleri ve besinleri aldığın sürece fazla yemen boyunu kısaltmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…