Rehber Boyum Normal mi? Boyum Uzar mı? Ne Kadar Uzarım?

Çok sağ olun. İnşallah 1.80-1.90 olurum.

Çok sağ olun. İnşallah 1.80-1.90 olurum.
İnşallah hocam. Roaccutane kullanacaksanız mutlaka bu konuyu bir çocuk doktoruyla da tartışın. Tedaviye başlamadan önce ve tedavi sırasında düzenli kontrollere gidin, uygun aralıklarla el röntgeni çektirin.

Yaptığınız hesapta en fazla 179.5 olabileceğim çıkıyor. 15 yaşında 182'yim. Sanırım biraz fazla büyüyorum.
179,5 + 10 mu yoksa 169,5 + 10 mu hocam O tahmini bir değer zaten, üstünde pek durmaya gerek yok, çok sevindim adınıza. Benim de mesela 153-173 arasıydı tahmini boyum, zamanında 162 civarı olur diyorlardı, düzgün uyku, iyi beslenme ve basketbol ile iyi bir çocukluk geçirdim, 176-177 boyundayım.

169.5 + 10 hocam Ben de sizin adınıza sevindim. Bayağı uzamışsınız.

Yaşım 14 saat 3-4 civarı yatıyorum "En geç saat 8'de yatın" kuralına uymuyorum, aslında uymak istemiyorum gibi çünkü geceler bana daha güzel geliyor her şeyiyle sessiz, sakin, huzurlu ve dahası...

Hocam şimdi dedikleriniz gerçekten çok doğru mükemmel bir yazı gerçekten ben 9.sınıfım 14.5 yaşlarındayım dediğiniz gibi boy attım tam 1.80 boyundayım babam 1.87 bu zamandan sonra çok mu az uzayabilirim yani o ani boy atma evresi bitti

Son 3-4 yılda, her yıl ne kadar uzadınız hocam? Özellikle de son 1 yıl içerisinde? Yaşınız daha küçük, uzama ihtimaliniz var tabii ki. 185-190 gibi boylara ulaşabilirsiniz, veya 1-2 cm daha uzayabilirsiniz. Uygun bir zamanda gidip epifiz baktırabilirsiniz içiniz rahat etsin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…