@Isari Acaba durumunuzda gelişme var mı? Tedavi süreciniz nasıl ilerliyor?
Benim ki sizin kadar ileri bir seviye değildi ama gene de belirteyim ben de. 1 ay ultrason ve sıcak işlem tedavisi gördüm. Fizik hareketlerini yapmama rağmen tam iyileşememişti. Doktor 1 ay daha devam et, düzelmezse gel dedi. Eskiden boynum sola döndüremiyordum. Şu an sola dönüyor kafam aşağı dönükken hala tam sabit tutamıyorum.,
Acaba stres altında boynunuzda bir farklılık oluyor mu sizin? Nedendir bilmem, toplum içinde boyun fıtığının etkisi çok aşırı şiddetleniyor. Evde rahatça kafamı öne eğerek telefona bakabilirken toplum içinde bunu yapamıyorum. Yaklaşık 1-2 sene önce çok şiddetli bir sosyalfobi sorunu yaşıyordum. Kasları istemsizce kasıyordum. Eski sosyal fobi sorununu yaşamıyordum, rahatça takılabiliyordum. Şuan bir insanla konuşurken kafamı sabit tutamıyorum ve özgüvenim gene düştü. İnternetten araştırdığımda ise stres, boyun fıtığına sebebiyet verebiliyormuş.
Tekrardan hastaneye gidicem ama 18 yaşına girdim ve genel sağlık sigortam yok şu an. Sigortamı yaptırtıp tekrar hastaneye gidicem bakalım. Ne lanet bir şeymiş. Sizinki çok daha ileri seviye. Sizle empati bile kuramam herhalde. Geçmiş olsun diliyorum.