Boyunda lenf bezi şişmesi

Gdjer372

Hectopat
Katılım
22 Ekim 2021
Mesajlar
1.050
Çözümler
3
2 aydır boynumda birkaç tane lenf bezi şişmiş vaziyette. Doktor tehlikeli değil dedi. Boynunda veya başka bir yerinde lenf bezi şişkin olanlar var mı? Merak ettim gerçekten içim rahat değil.
 
2 aydır boynumda birkaç tane lenf bezi şişmiş vaziyette. Doktor tehlikeli değil dedi. Boynunda veya başka bir yerinde lenf bezi şişkin olanlar var mı? Merak ettim gerçekten içim rahat değil.

Burası bir hastane ve bizler de doktor olduğumuza göre benim tahminlerim şu yönde: Kesin kansersin sen birkaç ay ömrün kalmış hayatının son anlarını güzelce yaşa.
 
Doktora 2 kez gittim ikisinde de tehlikeli boyutta olmadığını söyledi. Bazı insanlarda yıllardır varmış nodlar. Merak ettim burda da lenf bezi şişen var mı diye.
Enfeksiyon kapmış olabilir, en kötü kanser bile olabilir.
Mutlaka başka bir hekime daha gidin. Doktor ihmalleri çok can alıyor.

Enfeksiyon vardır, iyi bi doktora gözüküp basit bi test ile ne var çıkar ortaya

Dostum kanser olma olasılığın bile var çok vakit geçirmeden başka bilgili bir doktora git sosyalde sormakla olmaz riskli bir durum bu.
 
Biraz geç cevap vermiş olabilirim. 2-3 yıldır boynumda şişik 2 tane nod var. Doktora gittim tabii ki. İyi huylu olduğunu söyledi, elimi tuttu kendi boğazına koydu bende yıllardır varlar dedi gönderdi. Aradan 2-3 yıl geçti dediğim gibi, bazı zamanlarda çok ağrı yapmasının dışında başka bir rahatsızlığı yok. Sigarayı bırakırsam düzelecekmiş gibi bir his var. :)
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı