Benim evdeki elektrikli süpürgem 1.50Bence 1.73 m de iyi normal yani ne uzun ne kısasın... Ama kızların kriterleri bir az farklı sanırım.. O değil de şimdiki devirde 1.50'lik kızlar 180'lik erkek arıyor.. Bu gidişle uzun kızlar evde kala alacak![]()
Benim evdeki elektrikli süpürgem 1.50Bence 1.73 m de iyi normal yani ne uzun ne kısasın... Ama kızların kriterleri bir az farklı sanırım.. O değil de şimdiki devirde 1.50'lik kızlar 180'lik erkek arıyor.. Bu gidişle uzun kızlar evde kala alacak![]()
O yüzden tam tersi olması dileğiyle uzun kızlara hücum!Kız mevzusu tamamen ego dan kaynaklı. Uzun bir kadın elbette uzun bir erkek arzulayabilir. Ama maalesef 150 kızlar bile 180 erkek istiyor.
Pek sanmıyorum ama hayırlısıO yüzden tam tersi olması dileğiyle uzun kızlara hücum!![]()
Kardeş ben 14 yaşımda 1.50 m felandım.. Şimdi şimdi 17 yaşındayım 1.64 m... Bence akışına bırak uzarsa uzarsın zaten... Eğer boyundan memnun değilsen doktora git zira 20 yaşına kadar uzama mümkün bilimsel olarak..Yaş 18 boy 1.7314 yaşımdan beridir. Oysa ne hayallerim vardı. 14 yaşımda 1.73 sem 1.85 olurum sandım.
Yaş 18 boy 1.7314 yaşımdan beridir. Oysa ne hayallerim vardı. 14 yaşımda 1.73 sem 1.85 olurum sandım.
Yok olabilir... Dayımla eşi aynı boyda üstelik ikisi de 1.68 m.. İlla ki biri bulunur.Pek sanmıyorum ama hayırlısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.