ı love you
Hectopat
- Katılım
- 27 Haziran 2020
- Mesajlar
- 1.243
- Çözümler
- 4
Yaş 13 boy 1.63.
Düştüm. Talip arıyor musun? Ben bi çay içmek istiyorum1.83 boyunda, Nick Bateman'ın bir tık üstü, Kıvanç Tatlıtuğ'un bir tık altı, çok vahşi bakışlı, kızların sevgilisi, erkeklerin korkulu rüyası, çok zeki ve çok parası olan ama aynı zamanda aşırı mütevazi bir erkeğim. Herkese iyi günler diliyorum.
7-8 yaş büyük olduğum arkadaşlar benden 15-20cm daha uzun. Yalnız değilsin.Sadece ben cüceyim herhalde.
Neden herkes bu kadar uzun ya? Kendimi kötü hissediyorum.![]()
Uçmanıza gerek kalmaz. Zaten havada durursunuz.Boyun uzun olup olmaması çok önemli bir şey değil ki, kafaya takmanıza gerek yok. Ben mesela 1,98 boyunda olsam sevinçten havalara uçmam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.