Boyutları büyük afiş, A4 boyutta nasıl yazdırılır?

estudiante

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Psikolojik Danışman
Merhaba,
175cm X 100cm boyutlarında bir PDF dosyam var. Bu dosyayı A4 boyutlarında çıktı almak istiyorum. Yani parçalamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Teşekkürler :)

Yazıcı buna uygun mu? Büyük ihtimalle uygun değildir. Hepsini aynı ölçüde parçalayın ve tek tek yazdırın. Kenarlardaki fazlalıkları el ile kesin. Bir karton veya mukavvaya yapıştırın. A4 boyutunun ölçüsüne göre parçalarsanız sıkıntı olmaz. Biraz bozulma olabilir. Eğer bozulma istemiyorsanız sayfaya sığdırmadan yazdırın.

Yazıcı buna uygun mu? Büyük ihtimalle uygun değildir. Hepsini aynı ölçüde parçalayın ve tek tek yazdırın. Kenarlardaki fazlalıkları el ile kesin. Bir karton veya mukavvaya yapıştırın. A4 boyutunun ölçüsüne göre parçalarsanız sıkıntı olmaz. Biraz bozulma olabilir. Eğer bozulma istemiyorsanız sayfaya sığdırmadan yazdırın.
Hocam sorun da aslında orada, tek tek yazdırmak istiyorum :) yazdırmak istediğim afişin linki de şu: PANO.pdf

Aslında tek sayfaya sığdırmak istemiyorum. Yani birkaç tane a4'e parçalayarak çıktıdan sonra birleştirmek istiyorum.
Şuna benzer bir şey yapmak istiyorum: İletişim Becerileri - Modüler Pano.pdf

Tamam hocam sayfa sayısı kaçsa misal 1 seçip a4e yazdırırken sayfaya uyacak şekilde daralt veya bir sayfaya sığdır seçeneğini kullan. Sonra 2. sayfayı seç aynı işlemi uygula.

Tamam hocam sayfa sayısı kaçsa misal 1 seçip a4e yazdırırken sayfaya uyacak şekilde daralt veya bir sayfaya sığdır seçeneğini kullan. Sonra 2. sayfayı seç aynı işlemi uygula.
aslında anlatmak istediğim PANO.pdf bu dosyayı İletişim Becerileri - Modüler Pano.pdf bu dosyaya benzer şekilde A4 boyutuna indirgemek. Yani tek sayfa bir dosyam var ve bu dosyayı birçok A4 sayfasına bölmek istiyorum.

Photoshop ile cetvel çekerek uygulamadan a4 bölüp tek tek keseceksin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı