Bozuk aşure yersek ne olur?

pcci reis

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Biraz karnim kazınmıştı ve dünden kalan aşureler vardı. Kokusuna bakmadan löp löp gömdüm ve 1 kase yedim. Ardından koklamak aklıma geldi ve resmen çöp kokuyordu. Şimdi biraz korktum ve ne yapmam gerekeni bilmiyorum. Yardım eder misiniz? Yediğim miktar 300 gram falandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusmaya çalışın. Kusamazsanız da en kötü bağırsağınızı bozarsınız. Çok kötüleşirseniz de acile gider ve midenizi yıkatırsınız.

Yok hocam 30 dakikaya yakın oldu daha hiçbir şey olmadı. Ayrıca kusamıyorum hayatımda 10 kere falan kusmuşumdur.

Yerken rahatsız etmediyse bir şey olmaz. Koku ve tat duyuları beraber çalışır. Kötü kokan bir şeyi yiyemezsiniz zaten.

Gayet de güzeldi hocam aslında. Galiba biraz geçmişken yedim koku çok kötüydu ama tat iyiydi.

Açıkçası kusturma eylemi hatalı olur yapmayın.

O şekilde kendimi birkaç kez kurtardığım için önerdim.

Yok hocam 30 dakikaya yakın oldu daha hiçbir şey olmadı. Ayrıca kusamıyorum hayatımda 10 kere falan kusmuşumdur.

Gayet de güzeldi hocam aslında. Galiba biraz geçmişken yedim koku çok kötüydu ama tat iyiydi.

Belki bir şey olmaz. Birkaç günlükse idare edebilir.

Denedim ama olmadı zaten. Ayrıca mide kapağımın rahatsızlanmasından korktum çok denemedim.

Aklınızda soru işareti kalmasın diye semptom göstermese de acile başvurabilirsiniz. Ürünün bozulma etmenini bilmemiz çok zor. Ama muhtemelen acilde de bir şey yapmazlar gibi geliyor 1 kase aşure için eğer semptom yoksa.

Aklınızda soru işareti kalmasın diye semptom göstermese de acile başvurabilirsiniz. Ürünün bozulma etmenini bilmemiz çok zor. Ama muhtemelen acilde de bir şey yapmazlar gibi geliyor 1 kase aşure için eğer semptom yoksa.

Dün yapılmıştı zaten hocam kapağı da kapalıydı. Sadece kötü kokuyordu ve tadı iyiydi.

O şekilde kendimi birkaç kez kurtardığım için önerdim.

Belki bir şey olmaz. Birkaç günlükse idare edebilir.
1 günlük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı