Bozuk ekran kartına ne yapılabilir?

Batuhan_Colak35

Centipat
Merhaba ben aylarca para biriktirip bir ekran kartı aldım. Aldığım adam daha hiç işlem görmediğini, OC yapılmadığını iddia etti fakat PC'ye taktığımda ekrana görüntü gelmedi. O satıcıya sordum o ekran kartı DDR5 senin kasa DDR3 dedi ve beni yolladı. Ben buna inanmıyorum adamlar DDR2 PC'ye RX580 takıyor ve çatır çatır çalışıyor. Benim arkamda duracak kimsem yok bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Evde PC'ye oturmuyorum annemin yüzüne bakıp biriktirdiğim 1000 TL ile aldığım ekran kartının bozuk olduğunu ona söyleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben aylarca para biriktirip bir ekran kartı aldım. Aldığım adam daha hiç işlem görmediğini, OC yapılmadığını iddia etti fakat PC'ye taktığımda ekrana görüntü gelmedi. O satıcıya sordum o ekran kartı DDR5 senin kasa DDR3 dedi ve beni yolladı. Ben buna inanmıyorum adamlar DDR2 PC'ye RX580 takıyor ve çatır çatır çalışıyor. Benim arkamda duracak kimsem yok bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Evde PC'ye oturmuyorum annemin yüzüne bakıp biriktirdiğim 1000 TL ile aldığım ekran kartının bozuk olduğunu ona söyleyemiyorum.

Polis çağırırım mahkemeye veririm de kafaya takmaz ise sopa al ağzını yüzünü dağıt alıyor musun almıyor musun de?

Arkadaş çok haklı 🤣🤣🤣

Hocam gidip geri verin bal gibi alacak 100-200 neyse ama 1000 TL fazla yani vermiyorsa annenize söyleyin veya babanıza paşa paşa geri alır. Ne derse bildiğinizi söyleyin test etmesini isteyin. Nefretlik insan tipi ya.

Kardeşim ekran kartına ne yapılabilir ki değiştirilir iade edilir başka da bir şey yapılmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı