Bozuk ekran kartına ne yapılabilir?

Batuhan_Colak35

Centipat
Merhaba ben aylarca para biriktirip bir ekran kartı aldım. Aldığım adam daha hiç işlem görmediğini, OC yapılmadığını iddia etti fakat PC'ye taktığımda ekrana görüntü gelmedi. O satıcıya sordum o ekran kartı DDR5 senin kasa DDR3 dedi ve beni yolladı. Ben buna inanmıyorum adamlar DDR2 PC'ye RX580 takıyor ve çatır çatır çalışıyor. Benim arkamda duracak kimsem yok bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Evde PC'ye oturmuyorum annemin yüzüne bakıp biriktirdiğim 1000 TL ile aldığım ekran kartının bozuk olduğunu ona söyleyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşin peşini bırakma sakın. Eğer iade yapmazsa şikayet et.

O ekran kartı DDR5 senin kasa DDR3 diye savunma mı olur? Ailenize bildirin durumu.
Bu arada sistem bilgilerinizi ve ekran kartınızın modelini söylerseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Bu arada ekran kartını alırken çalıştığını görmeden mi aldınız?

Ekran kartı ve güç kaynağınızı paylaşabilir misiniz?

Görüntü kablosunu ekran kartına değil de anakarta takmadınız değil mi?

Kankacım satıcıya gidip olmadı diyeceksin. İade alması lazım mecburen. Eğer annene söyleyemeyeceksen başka kime söyleceksin?
O zaman 1000 TL çöpe gidecek.
İade almıyor sen bozmuşsun diyor ben nasıl ikna edicem
Hayır herşey doğru ekran kartı pci Express ten güç alıyor ek güç istemiyor Gtx1050 expedition o2g serisini aldım
O ekran kartı DDR5 senin kasa DDR3 diye savunma mı olur? Ailenize bildirin durumu.
Bu arada sistem bilgilerinizi ve ekran kartınızın modelini söylerseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Ekran kartı GTX1050 Expedition o2g serisi PSU 500W b
Götür. RAM mi bu? Ekran kartı. DDR 5 olması ile alakası yok. Bunun dışında PSU gücün yetersiz kalmış olabilir ekran kartıni ve PSU'yu paylaşır mısın bizimle.

500W bronz sertifikalı bir PSU var.

Maalesef Antalya'dan değilim yine de teşekkür ederim.

Hocam görmezden gelmeyin paranızı isteyin vermezse ailenize durumu açıklayın ve dava açın gelecek tazminat ile RTX 2060 alırsınız.

Her ne kadar almadan önce kontrol etmeniz gereksede sizin bir suçunuz yok. Tüketici hakları diye bir şey var ki adamın yaptığı düpedüz dolandırıcılık. Adama paranı iade etmesini yoksa mahkemeye vereceğini söyle vermezse gerçekten mahkemeye ver.
İşte bu yüzden Türkiye'de 2. el ürün almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…