Alıcı Bozuk G300S

yigitfahris

Decapat
Arkadaşlar elinde bozuk G300S Mause'si olan var mı? Mouse sıkıntısız ancak iskeletinde artık sorunlar oluşmaya başladı da. Elinde olan varsa verebilir mi? Ücreti konuşuruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var bir tane bende, "Mouse 3" yani tekerleği biraz problemli. Oynadığım oyunda tekerleği aşağı çekerek zıplama yaptığım için sürekli kullanımda bozuldu. Çalışmıyor değil, kendi kendine 10 dakikada bir oyun içerisinde zıplıyordu. FPS oyunu olduğu için de AIM bozuluyor. İşine yararsa görüşelim.

Var bir tane bende, "Mouse 3" yani tekerleği biraz problemli. Oynadığım oyunda tekerleği aşağı çekerek zıplama yaptığım için sürekli kullanımda bozuldu. Çalışmıyor değil, kendi kendine 10 dakikada bir oyun içerisinde zıplıyordu. FPS oyunu olduğu için de AIM bozuluyor. İşine yararsa görüşelim.
Benim mausenin tekeri sıkıntısız. Benimkini ona takabilir miyim?

Garantisi varsa Logitech Support'a yaz. Sana sıfır G300S gönderirler.
Garanti kağıdını muhtemelen atmışımdır ve aldığım mağazada kapandı. 8. Sınıfa giderkenki yaz tatilinde almıştım şu an 12. Sınıfa geçtim her türlü kaybediyorum. 😂
Hocam instagram bırakabilir misiniz görüşelim? @dgknbzglu

Son düzenleme:
Arkadaşlar elinde bozuk G300S Mause'si olan var mı? Mouse sıkıntısız ancak iskeletinde artık sorunlar oluşmaya başladı da. Elinde olan varsa verebilir mi? Ücreti konuşuruz.
Bende temassızlık yapan bir G300S var. Ne kadar verebilirsiniz?

İçi değil dışında herhangi bir sıkıntı var mı? skates'leri ne durumda? benim yenisini almak isteme sebebim skatesler.
Dışı çok iyi değil, skatezler idare eder, kauçuğunda parmağımın izi çıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı