Bozuk HDD kurtarılabilinir mi?

Emrergnc

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yazın laptopa az bir darbe geldi ve içinde HDD mavi ekran vermeye başlamıştı. Daha sonradan harddisk hatası veriyordu. Bunu kurtarabilecek bir şirket var mıdır? En azından umut var mı yok mu test edilebilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozulan veri disklerini kurtarabilen şirketler var. Yaklaşık 5 sene kadar önce bir arkadaşım verilerini kurtarmak için 300-500 TL civarı verdiğini ve verilerinin çok büyük bir kısmını kurtardığını biliyorum. İnternetten araştırırsanız böyle şirketleri görürsünüz. Böyle bir işlem için ücretleri sorarak öğrenebilirsiniz. Ancak hangi şirket güvenilirdir veya işini hakkıyla yapar, onu bilemiyorum.

Eski fotoğraflarımız var ve bulut sistemine yedeklememiştim. Bir şekilde kurtarmayı deneyeceğim. Teşekkürler herkese.
Bu videoyu görmeden konuyu açmışım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı