Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #1 Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?
Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Ağustos 2021 #51 Tamamdır en iyisini siz biliyorsunuz. Neticede veriler benim verim değil size bir şey kanıtlayınca elime bir şey geçmiyor. Son düzenleme: 30 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Tamamdır en iyisini siz biliyorsunuz. Neticede veriler benim verim değil size bir şey kanıtlayınca elime bir şey geçmiyor.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #52 4X3S D3NIED dedi: Tamamdır en iyisini siz biliyorsunuz. Neticede veriler benim verim değil size bir şey kanıtlayınca elime bir şey geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Tartışmak istemiyorum kardeşim. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED dedi: Tamamdır en iyisini siz biliyorsunuz. Neticede veriler benim verim değil size bir şey kanıtlayınca elime bir şey geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Tartışmak istemiyorum kardeşim.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 30 Ağustos 2021 #53 Dark Dean dedi: Kuruluyor. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum? Ne yapmalıyım söyleyebilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Dosya Kurtarma Programı Recuva Nasıl Kullanılır? Recuva ile bilgisayarda silinen dosya ve verileri kurtarma işlemi nasıl yapılır? Recuva indirme ve kullanımı hakkında tüm bilgiler şimdi Webtekno'da. www.webtekno.com Umarım verilerinizde eksik olmaz. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Kuruluyor. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum? Ne yapmalıyım söyleyebilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Dosya Kurtarma Programı Recuva Nasıl Kullanılır? Recuva ile bilgisayarda silinen dosya ve verileri kurtarma işlemi nasıl yapılır? Recuva indirme ve kullanımı hakkında tüm bilgiler şimdi Webtekno'da. www.webtekno.com Umarım verilerinizde eksik olmaz.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #54 4X3S D3NIED dedi: Dosya Kurtarma Programı Recuva Nasıl Kullanılır? Recuva ile bilgisayarda silinen dosya ve verileri kurtarma işlemi nasıl yapılır? Recuva indirme ve kullanımı hakkında tüm bilgiler şimdi Webtekno'da. www.webtekno.com Umarım verilerinizde eksik olmaz. Genişletmek için tıkla... Dark Dean dedi: Kuruluyor. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum? Ne yapmalıyım söyleyebilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Sabırla bekle lütfen durdurma uzun sürecek. Sonucu bildir. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED dedi: Dosya Kurtarma Programı Recuva Nasıl Kullanılır? Recuva ile bilgisayarda silinen dosya ve verileri kurtarma işlemi nasıl yapılır? Recuva indirme ve kullanımı hakkında tüm bilgiler şimdi Webtekno'da. www.webtekno.com Umarım verilerinizde eksik olmaz. Genişletmek için tıkla... Dark Dean dedi: Kuruluyor. Nasıl kullanacağımı bilmiyorum? Ne yapmalıyım söyleyebilir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Sabırla bekle lütfen durdurma uzun sürecek. Sonucu bildir.
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #55 Aslan46 dedi: Sabırla bekle lütfen durdurma uzun sürecek. Sonucu bildir. Genişletmek için tıkla... Dosyaları buldu ve şu an yeni bir klasöre aktarıyorum işlem devam ediyor. İşlem bittikten sonra bakacağım. Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Aslan46 dedi: Sabırla bekle lütfen durdurma uzun sürecek. Sonucu bildir. Genişletmek için tıkla... Dosyaları buldu ve şu an yeni bir klasöre aktarıyorum işlem devam ediyor. İşlem bittikten sonra bakacağım. Çok teşekkür ederim.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 30 Ağustos 2021 #56 Dark Dean dedi: Dosyaları buldu ve şu an yeni bir klasöre aktarıyorum işlem devam ediyor. İşlem bittikten sonra bakacağım. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlem tamamlanınca bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Dosyaları buldu ve şu an yeni bir klasöre aktarıyorum işlem devam ediyor. İşlem bittikten sonra bakacağım. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İşlem tamamlanınca bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.
KS KS Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #57 Aslan46 dedi: İşlem tamamlanınca bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz. Genişletmek için tıkla... Şu an %42 işlem bitince haber vereceğim. Aslan46 dedi: İşlem tamamlanınca bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz. Genişletmek için tıkla... İşlem bitti ama durum çok fena. Birçok dosya ortalıkta ve çok karışık. Son düzenleme: 30 Ağustos 2021 Artı 0 Eksi
Aslan46 dedi: İşlem tamamlanınca bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz. Genişletmek için tıkla... Şu an %42 işlem bitince haber vereceğim. Aslan46 dedi: İşlem tamamlanınca bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz. Genişletmek için tıkla... İşlem bitti ama durum çok fena. Birçok dosya ortalıkta ve çok karışık.
OSmaniye SUcuĞU Femtopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 24 31 Ağustos 2021 #58 Eğer RAW'a dönüştüyse Linux'tan RAW dosyalarına bakabiliyorsun. Artı 0 Eksi
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 31 Ağustos 2021 #59 Dark Dean dedi: İşlem bitti ama durum çok fena. Birçok dosya ortalıkta ve çok karışık. Genişletmek için tıkla... Verileriniz tam mı? Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: İşlem bitti ama durum çok fena. Birçok dosya ortalıkta ve çok karışık. Genişletmek için tıkla... Verileriniz tam mı?
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 31 Ağustos 2021 #60 OSmaniye SUcuĞU dedi: Eğer RAW'a dönüştüyse Linux'tan RAW dosyalarına bakabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Rawa dönüşmedi. Dark Dean dedi: Şu an %42 işlem bitince haber vereceğim. İşlem bitti ama durum çok fena. Birçok dosya ortalıkta ve çok karışık. Genişletmek için tıkla... Size söylemeyi unuttum gece aklıma geldi. Artı 0 Eksi
OSmaniye SUcuĞU dedi: Eğer RAW'a dönüştüyse Linux'tan RAW dosyalarına bakabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Rawa dönüşmedi. Dark Dean dedi: Şu an %42 işlem bitince haber vereceğim. İşlem bitti ama durum çok fena. Birçok dosya ortalıkta ve çok karışık. Genişletmek için tıkla... Size söylemeyi unuttum gece aklıma geldi.