Bozuk HDD'den veriler nasıl alınır?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
R-Studio kullanabilirsiniz. Arayüzü biraz eski ama öğrenirsiniz.

Bu arada @Aslan46 hep yanlış bilgiler vermişsiniz. Diski Linux sistemde çalıştırıp bu kadar tantanaya gerek kalmadan görebilirdiniz.

Eğer RAW'a dönüştüyse Linux'tan RAW dosyalarına bakabiliyorsun.

R-Studio'a ek olarak DiskGenius önerebilirim ama yüksek ihtimalle buna gerek kalmaz, R-Studio kurtarır çoğunu.

Diskle daha fazla haşır neşir olmayın, veri yazmayın, verilerin kurtarılma olasılığı düşmesin.

Adama Linux kur mu demeliydim RAW durumu olsaydı? Peki, haklısınız.
Kurmasına gerek yok.

Kurmasına gerek yok.

Aklıma gelmemişti pardon.

R-Studio'a ek olarak DiskGenius önerebilirim ama yüksek ihtimalle buna gerek kalmaz, r-Studio kurtarır çoğunu.

Diskle daha fazla haşır neşir olmayın, veri yazmayın, verilerin kurtarılma olasılığı düşmesin.

R-Studio'a denk geldim fakat dosyaları kurtarmıyor. Ücret istiyor ne yazık ki. Benim de param yok. Recuva denedim fakat çok karmakarışık dosya şeklinde göstermiyor manuel seçmek gerekiyor.
R Studio denk geldim fakat dosyalarını kurtarmıyor. Ücret istiyor ne yazık ki.

Kurmasına gerek yok.

Ekstra işlem şart mı? Linux olmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı