Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #1 Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?
Birkaç gün önce yeni bir hard disk aldım. Hard diskim arızalıydı. Yeni hard diskime temiz format attım ama eski arızalı olan hard diskimden verileri alamıyorum. Bilgisayar görmüyor. İçinde fotoğraflar videolar vesaire var. Ne yapabilirim?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.234 Makaleler 14 Çözümler 113 2 Eylül 2021 #71 Dark Dean dedi: Ekstra işlem şart mı? Linux olmadan. Genişletmek için tıkla... Siz zaten biçimlendirmişsiniz diski. R-Studio deneme sürümü iş görüyor. O olmazsa Paragon deneyin. Artı 0 Eksi
Dark Dean dedi: Ekstra işlem şart mı? Linux olmadan. Genişletmek için tıkla... Siz zaten biçimlendirmişsiniz diski. R-Studio deneme sürümü iş görüyor. O olmazsa Paragon deneyin.
Aslan46 Centipat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 213 Yer Cehennet Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 3 Eylül 2021 #72 Lord Raiden dedi: Siz zaten biçimlendirmişsiniz diski. R-Studio deneme sürümü iş görüyor. O olmazsa Paragon deneyin. Genişletmek için tıkla... RAW formatı da değildi, ayrılmamış. Dosya sistemi yoktu diskte. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021 Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Siz zaten biçimlendirmişsiniz diski. R-Studio deneme sürümü iş görüyor. O olmazsa Paragon deneyin. Genişletmek için tıkla... RAW formatı da değildi, ayrılmamış. Dosya sistemi yoktu diskte.