Bozuk Logitech G710+ nasıl onarılır?

Emre Güçlü

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Logitech g710+ klavye aldım 4 5 ay kadar önce. Gayet memnun bir şekilde oyun oynarken w tuşu sürekli elimde kalmaya başladı. Yapışıyor parmağıma çıkıyor yuvasından. Öyle bir hal aldı ki durum sürekli elimi yıkıyorum. Kafayı yemeye ramak kalmıştı hani "pis miyim lan ben? elim o kadar kirli de mi yapışıyor?" falan diye yırtınıp duruyordum evde. Sonunda bir gece CS-Go oynarken her zamanki trol arkadaşım "zaa afodşsjf lan ne yedin kafana be" demesiyle başlayan aşağılama serisinin ardından markete gidip 404 yapıştırıcı alıp W tuşunun altına sıktım. Çok az sıkıp kürdanla da incelttim ama 10 15 saniye sonra yapıştı kaldı. Tuşu sökmek için çok uğraştım. Aseton falan döktüm klavyenin W tuşu üstüne. Yani çıkıyorsa iste yeni tuşları değil mi? Gelsin 2 haftaya sonra kullan... O günkü sinir ile yaptık işte bir şeyler gitti klavye işin kısası. W tuşu çalışmıyor artık. Kısa devre mi yaptı yoksa tuş mu yapıştı altta ne oldu hiç bir fikrim yok. İstanbul'da bir tamirci şirket ile konuştum ve tamir edebileceklerini söylediler. Faturanın da 300-350 TL arası olacağını söylediler. Ana kartı mı ne varmış o değişecekmiş içinde vs vs. Tabi ben de bu sözün üzerine onlara da patladım. Hem suçlu hem güçlüyüm anlayacağınız...

Şuan yapmak istediğim Logitech g710+ bozuk bir klavye alıp, klavyelerinin dış kasalarını değiştirmek. Böylece yapıştırmış olduğum bir kaç diğer tuştan da kurtulacağım. Bir umut belki hani W tuşu da çalışır. İçini açmadım henüz, belki yapışmıştır falan. Bir umut diyorum.

Eğer bir fikriniz varsa klavyenin sorunu ile ilgili lütfen çekinmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı