Bozuk MSI R7 370 tamir edilebilir mi?

SuBRizee

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 V23.1.2
• İntel Raptor Lake Core İ5-13500HX 55 Watt
• Nvdia GeForce RTX4060 8GB 140 Watt
• 32GB (2x16GB) DDR5 1.1V 4800MHz
• 1TB SSD
Meslek
Üniversite Öğrencisi ve Girişimci
Kısa süre önce arkadaşımın bana yollamış olduğu ekran kartı bozuldu sıkıntının neden kaynaklı olabileceği hakkında tahminleri olan var mıdır?
Tamir ettirilebilir mi? Ettirilirse masrafı ne kadar olur?
EYJz32.jpg
nv1VMM.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir reballing ile bir müddet veya kalıcı olarak tamir edilebilir.
Sorunu düzgünce anlatalım, ekran kartı yüksek ısıda çalışırken soğutulmadan sistemin kapatılması gibi veya çok yüksek ısıda uzun süre oynanması gibi.

Kaliteli bir reballing ile bir müddet veya kalıcı olarak tamir edilebilir.
Sorunu düzgünce anlatalım, ekran kartı yüksek ısıda çalışırken soğutulmadan sistemin kapatılması gibi veya çok yüksek ısıda uzun süre oynanması gibi.
Hocam bilgisayarı kapatmadan önce ekran kartının kaç derece olması zarar vermez yaklaşık olarak.

Kısa süre önce arkadaşımın bana yollamış olduğu ekran kartı bozuldu sıkıntının neden kaynaklı olabileceği hakkında tahminleri olan var mıdır?
Tamir ettirilebilir mi? Ettirilirse masrafı ne kadar olur?
Eki Görüntüle 775634Eki Görüntüle 775635

Ekran kartı firinlama tekniğini deneyin derim. Benim ekran kartımda bozulmuştu 200 derecede 7 dakika fırınladim. Şu an sorunsuz oyun oynuyorum. Sizde deneyin. İnternetten nasıl yapıldığına dair iyi taktikler alın.

Ekran kartı firinlama tekniğini deneyin derim. Benim ekran kartımda bozulmuştu 200 derecede 7 dakika fırınladim. Şu an sorunsuz oyun oynuyorum. Sizde deneyin. İnternetten nasıl yapıldığına dair iyi taktikler alın.
Fırınlama tekniğini önermiyorum, karta kalıcı bir hasar verme riski var. Ortalama 150-300 TL arası reballing işlemi yaptırmak çok daha sağlıklı.

Reballing sadece çipe uygulanırken fırınlama yöntemi tüm karta ısı veriyor, diğer bileşenlere zarar verme olasılığı çok yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı