p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Kayıt aldığım video bozuktu ve bunu onarıcıyla onardım, onardıktan sonra video çok hızlı oldu. Bunu akıcı bir halde yavaşlatabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kayıt aldığım video bozuktu ve bunu onarıcıyla onardım, onardıktan sonra video çok hızlı oldu. Bunu akıcı bir halde yavaşlatabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egedurden Picopat Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 378 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 p0etika1 dedi: Kayıt aldığım video bozuktu ve bunu onarıcıyla onardım, onardıktan sonra video çok hızlı oldu. Bunu akıcı bir halde yavaşlatabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 0.6 falan dene bir de hareket bulanıklığı ekleyerek dener misin hocam.
p0etika1 dedi: Kayıt aldığım video bozuktu ve bunu onarıcıyla onardım, onardıktan sonra video çok hızlı oldu. Bunu akıcı bir halde yavaşlatabilir miyim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 0.6 falan dene bir de hareket bulanıklığı ekleyerek dener misin hocam.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.632 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Capcut'ta yavaslatip akıcı ağır çekim dene aklıma tek gelen bu.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #4 egedurden dedi: 0.6 falan dene bir de hareket bulanıklığı ekleyerek dener misin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden ekleyebilirim?
egedurden dedi: 0.6 falan dene bir de hareket bulanıklığı ekleyerek dener misin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden ekleyebilirim?
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 Bozuk halinde ne vardı.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #6 dreads07 dedi: Bozuk halinde ne vardı. Genişletmek için tıkla... Aynı video vardı fakat hızı böyle değil normal olması gerekiyor, toplam 22-23 dakika olması lazım videonun hızlandırıldığı için 2dakika.
dreads07 dedi: Bozuk halinde ne vardı. Genişletmek için tıkla... Aynı video vardı fakat hızı böyle değil normal olması gerekiyor, toplam 22-23 dakika olması lazım videonun hızlandırıldığı için 2dakika.
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #7 p0etika1 dedi: Aynı video vardı fakat hızı böyle değil normal olması gerekiyor, toplam 22-23 dakika olması lazım videonun hızlandırıldığı için 2dakika. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim neyi bozuk video mu açılmıyor.
p0etika1 dedi: Aynı video vardı fakat hızı böyle değil normal olması gerekiyor, toplam 22-23 dakika olması lazım videonun hızlandırıldığı için 2dakika. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim neyi bozuk video mu açılmıyor.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #8 dreads07 dedi: Demek istediğim neyi bozuk video mu açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet video açılmıyor.
dreads07 dedi: Demek istediğim neyi bozuk video mu açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet video açılmıyor.
dreads07 Centipat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #9 Bozuk videoyu direkt capcuta atın o düzeltiyor diye biliyorum.
p0etika1 Picopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #10 dreads07 dedi: Bozuk videoyu direkt capcuta atın o düzeltiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Atılmıyor ki capcuta.
dreads07 dedi: Bozuk videoyu direkt capcuta atın o düzeltiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Atılmıyor ki capcuta.