Bozuk olup onarılan videoyu yavaşlatma

Hatanın SS ini atabilir misiniz?
1750266312094.png
 
Deniyorum açılmıyor hiçbirinde.

Edit işlerinden anlayan birisi olsa yavaşlatabilse keşke.
Capcut'ta 0.1x aldım gerçekten 22 dk civarında oldu ne hızlı ne yavaş tam ayarında gibiydi. Fakat akıcı değil akıcı yapmayı çok beceremedim. Yani videonun 0.1x alınması gerek.
 
CapCut'ta 0.1X aldım gerçekten 22 dk civarında oldu ne hızlı ne yavaş tam ayarında gibiydi. Fakat akıcı değil akıcı yapmayı çok beceremedim. Yani videonun 0.1X alınması gerek.

Videonun tam dakikası 22.39 0.1X alındığında akıcı olmuyor işte. Editör bir arkadaş olsa yardımcı olabilecek yapabiliriz diye düşünüyorum.
 
CapCut.

Her 0.2 0.3 dene kanka bunu editör ile yapamazsın diye düşünüyorum deneyerek bulmalısın.

Uyacağını zannetmiyorum deneyeceğim yine de sağ olun.

Hocam bu hız düşürmeyle olacak iş değil hız düştüğünde karede düşüyor sanırım. Bunu başka bir şekilde onarmam gerekiyor bence.
 
Son düzenleme:
Uyacağını zannetmiyorum deneyeceğim yine de sağ olun.

Hocam bu hız düşürmeyle olacak iş değil hız düştüğünde karede düşüyor sanırım. Bunu başka bir şekilde onarmam gerekiyor bence.

Hız düşünce FPS'de düşer zaten hocam başka bir yolu var mı bilmiyorum ama normal hale getirmek profesyonellik istiyor biraz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı