Bozuk R7 240 Tamir Ettirilir mi?

Tinyx

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ABRA A5 V13.1.1
GTX1050M
i5 8300H
16GB RAM
Meslek
Junior Developer - Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

Ekran kartına ihtiyacım vardı ikinci el ekran kartlarına bakarken 50 TL'den düşük bir fiyata R7 240 satan birini buldum. Adam sorunun ne olduğunu bilmiyor ve ben de bilmiyorum. Bu fiyata bence çok iyi. Bunu alıp tamir ettirsem diyorum sizce maksimum kaç TL tutar veya almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon Sisteme iyi gelecektir :)
Modlu haliyle mi geliyor aliexpressten yoksa modsuz mu ve mod işlemi nasıl oluyor pek bilgim yok bios güncellemesi olayı falan da var sanırım benim çevremde pek bilir kişi yok technopat olmasaydı zaten bu bildiklerimi de öğrenemezdim ama böyle durumlarda bilir kişi şart.
E5430 alma E5440 al.
E5450 düşünüyorum şuanlık ama mod olayı falan uğraştırıcı o yüzden quadı da tercih edebilirim.

Farkı söylermisiniz ? sadece GHZ farkı var başka hiçbir fark yok. Zaten onuda küçük bir OC ile yapabilir.
E5430 daha mı ucuz bu bir. Aradaki Ghz farkı demek performans farkı demek zaten bu iki. 50 TL'ye 5440 alınıyor sen daha ucuza mı alacaksın E5430'u?
Sence gtx 750 mi gtx 750ti mı?
GTX 750Ti'nin VRAM'i 2GB olduğu için yeni oyunlarda daha çok işe yarar.

Modlu haliyle mi geliyor aliexpressten yoksa modsuz mu ve mod işlemi nasıl oluyor pek bilgim yok bios güncellemesi olayı falan da var sanırım benim çevremde pek bilir kişi yok technopat olmasaydı zaten bu bildiklerimi de öğrenemezdim ama böyle durumlarda bilir kişi şart.

E5450 düşünüyorum şuanlık ama mod olayı falan uğraştırıcı o yüzden quadı da tercih edebilirim.
Modlanmış halde göderiliyor. Geldiğinde anakartınızın ismien göre bir bios mod yükleyeceksiniz ve onun kuracaksınız yaklaşık 5 dakika sürüyor. Yeni konu açarsan ordan yardımcı olabilirim.

Modlanmış halde göderiliyor. Geldiğinde anakartınızın ismien göre bir bios mod yükleyeceksiniz ve onun kuracaksınız yaklaşık 5 dakika sürüyor. Yeni konu açarsan ordan yardımcı olabilirim.
Acaba aliexpressten beğendiğiniz bir xeon e5450 linki koyabilir misiniz buraya?

E5430 daha mı ucuz bu bir. Aradaki Ghz farkı demek performans farkı demek zaten bu iki. 50 TL'ye 5440 alınıyor sen daha ucuza mı alacaksın E5430'u?

GTX 750Ti'nin VRAM'i 2GB olduğu için yeni oyunlarda daha çok işe yarar.
50 TL'ye alınan E5440 göremedim. Tahmini Teslimat Zamanı ben aldığımda 39 TL civarındaydı şimdi 50 olmuş doların etkisiyle. Aralarında 0.17 GHZ fark bence oyunlarda fark edilmeyecek kadar az eğer 50 TL'ye 5440 varsa alınabilir.

50 TL'ye alınan E5440 göremedim. Tahmini Teslimat Zamanı ben aldığımda 39 TL civarındaydı şimdi 50 olmuş doların etkisiyle. Aralarında 0.17 GHZ fark bence oyunlarda fark edilmeyecek kadar az eğer 50 TL'ye 5440 varsa alınabilir.
Buyur o zaman 8 TL farka değecek kadar fark var. Dolar fırlayınca tabi seninki 54 olmuş benimki 62. Ama yine de arada 200 Mhz fark var ve 8 TL için değer.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı