Bozulan AOC Curved monitör tamir ettirilmeli mi?

synzeo

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
aoc 165hz curved monitör
Birkaç ay once monitörümun en altinda duz bir cizgi cikti sonra da tamamen ekrani kapladi artik kullanamiyorum, tamire gonderdim. Panelde sorun oldugunu bir parcanin bozuldugunu ve panelin degismesi gerektigini soylediler. 165 Hz Curved AOC monitor kullaniyordum ama zaten ekran kartim 144'e kadar destekliyordu. Panel vs. fiyatlari ne kadar tutar sizce, yeni 144 Hz monitor mu alayim tamir mi ettireyim bilemedim, yardimci olur musunuz?

IMG-20240122-WA0030.jpeg

IMG-20240122-WA0032.jpeg

Hocam ekran kartının 144hz'ye kadar desteklemesini anlayamadım. Oyunda en fazla kaç FPS alabiliyorsanız o HZ'de ekran alabilirsiniz.

Tamir ettirme meselesine gelirsek de bir bilgisayarcıya falan tamir ettirecekseniz ben tavsiye etmem. Sonuçta bilgisayarcıların genel manada ülkede ne kadar temiz bir sicile sahip olduklarını biliyoruz. Eğer kendi servisi tamir ediyorsa hangi türlü daha uyguna geliyorsa o seçeneği seçmek daha mantıklı olacaktır.

Hocam ekran kartının 144hz'ye kadar desteklemesini anlayamadım. Oyunda en fazla kaç FPS alabiliyorsanız o HZ'de ekran alabilirsiniz.

Tamir ettirme meselesine gelirsek de bir bilgisayarcıya falan tamir ettirecekseniz ben tavsiye etmem. Sonuçta bilgisayarcıların genel manada ülkede ne kadar temiz bir sicile sahip olduklarını biliyoruz. Eğer kendi servisi tamir ediyorsa hangi türlü daha uyguna geliyorsa o seçeneği seçmek daha mantıklı olacaktır.
oyunlarda en fazla 144e kadar alabiliyorum. goruntu ayarlarinda da 165 hz gorunmuyor en fazla 144Hz ye cekebiliyorum. monitorun garantisi biteli 1 ay oldu normal bir tamirciye gonderdim suanlik bir fiyat vermediler ama sanirim yeni bir monitor almak daha iyi olur

İkinci bir görüş alın bence. Panel sağlamsa tamiri mümkündür. Servisler pek uğraşmıyor tamir için, mümkün olsa bile parça değiştirip yolluyorlar.

Panel değişimi yerine yeni monitör daha mantıklı.
panel degistirsem ne kadar tutar bir bilginiz var mi?

Hocam monitörü temizlerken araya sıvı kaçmış olabilir mi?
olabilir monitorun en alt kisminda hafif bosluk vardi bi ihtimal ordan kacmistir

Birkaç ay once monitörümun en altinda duz bir cizgi cikti sonra da tamamen ekrani kapladi artik kullanamiyorum, tamire gonderdim. Panelde sorun oldugunu bir parcanin bozuldugunu ve panelin degismesi gerektigini soylediler. 165 Hz Curved AOC monitor kullaniyordum ama zaten ekran kartim 144'e kadar destekliyordu. Panel vs. fiyatlari ne kadar tutar sizce, yeni 144 Hz monitor mu alayim tamir mi ettireyim bilemedim, yardimci olur musunuz?

Eki Görüntüle 2097416

Eki Görüntüle 2097417
Panel değişimi vs. 5k tutuyordu yeni monitör almaya karar verdim. Teşekkürler görüşleriniz için. @Emrecngz @FEDUX @Ali Keffal

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı