Bozulan HDD'nin içindeki veriler nasıl kurtarılır?

DDalin

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, hard diskim okumuyor. İçindeki dosyaları silmeden tamir etmenin pek mümkün olmadığını söylüyorlar. Dosyaları nasıl kurtarabilirim ya da nerede yaptırabilirim?
Bilgisi olan var mı, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskten veri kurtarma konusunda uzmanlaşmış firmalar var ancak muhtemelen bir bilgisayar parasına yakın para isteyeceklerdir. İçindekilerin buna değip değmeyeceğine karar verin ona göre bu firmalara başvurursunuz. Kurtarma işlemlerin garantisi de yok diye biliyorum, çok gittiyse kurtarılamayabilir de.

İçindeki lastik yıpranıp kopmuş olabilir. Hiç yere düşürdünüz mü?
Evet götürdüm içindeki dosyaların kurtarılamayancağı söylendi yapamayacaklarınıda . İnternet üzerinden bir kaç firma ile görüştüm yapılabilir ama içindeki dosyaları kurtaramayız dediler .

Harddiskten veri kurtarma konusunda uzmanlaşmış firmalar var ancak muhtemelen bir bilgisayar parasına yakın para isteyeceklerdir. İçindekilerin buna değip değmeyeceğine karar verin ona göre bu firmalara başvurursunuz. Kurtarma işlemlerin garantisi de yok diye biliyorum, çok gittiyse kurtarılamayabilir de.
Anlıyorum bunun için bir firma ile görüştüm dediğiniz gibi o da dosyaların silinmeden kurtarılamayacağını söyledi.
Nasıl yapılır bilmiyorum ama günümüzde bunun illa ki bir yolu vardır diye düşünmüştüm ya da muhakkak yapan bir takım firmalar vardır diye. Şansımı burda denemek istemiştim lakin sanırım pek mümkün görünmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı