Bozulan iMac'ten Veri Kurtarma

LeonBressius

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iMac'imde bootcamp ile birlikte Windows kullanıyorum, Windows'tayken oyuna gireyim dedim ve girerken mavi ekran hatası verip yeniden başlattı bilgisayarı. Daha sonra masaüstünde aynı hata ile mavi ekran verip yine reset attı. Bu sefer açıldığında ekran çözünürlüğü 2580'den 1024'e düşmüştü ve ekranda yukarıdan aşağıya doğru sarı noktalar belirdi. Aygıt yöneticisine girdiğimde Windows ekran kartım için sorunla karşılaştı ve durduruldu diye hata vermiş.

Driveri sildim kurdum fakat hata devam etti. OS X'e geçmeye denedim burada da; your computer restarted because of problem, press a key or wait hatası verip sürekli restart atmaya başladı. Açılış ekranındaki bar yarıya kadar gelip gelip yeniden başlattı. Recovery Mode girmeye çalıştım onda da yüklenme ekranının yarısından biraz ilerde donup kalıyor. Safe Mode denedim o da aynı şekilde oldu. Sanırım ekran kartım bozuldu fakat iMac'e girmem gerekiyor kaybetmemem gereken dosyalarım var lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hiren Boot olayını araştır. Kişisel olarak burada anlatmaya kalkarsam bir çok kişinin kafası karışır ve yanlış yönlendirmeler olabilir o yüzden en sağlıklısı senin araştırman olacaktır. Hiren ile başlatıcı hazırladıktan sonra HFS birimlerini açmak için ekstra yazılımlara ihtiyacın olabilir onları da araştır. Kısaca Hiren's Boot olayını araştırabilirsin en temiz kurtarma için.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı