Bozulan USB Girişinin Tamiri Yapılabilir Mi?

brkdms

Hectopat
Merhaba.

1-2 ay önce laptopumun içini açtım 2 tane USB girişi var bir tanesi anakart üzerinde diğeri yeşil ayrı bir aparattı yeşil aparatlı olanın USB'si sorunsuz çalışıyordu ama harddiske ulaşmamı engellediğinden vidalarını çıkartıp harddiski değiştim. Sonra gene USB girişi olan yeşil aparatı yerine vidaladım, anakart tarafında olan USB yeri sorunsuz çalışırken diğer tarafta olan USB yeri çalışmamaya başladı. Acaba zarar mı verdim dedim ama üzerinde çok durmadım şimdi hem mouse kullanıyorum hem de soğutucu kullanmak istiyorum, büyük ihtimalle ben bozdum. USB girişini internette ne olarak aratırsam bulabilirim? RAM'e benziyordu ama küçüktü bayağı ve yeşildi. Eğer yaptıramazsam aynı anda tek USB girişinden hem soğutucu hem de fanı kullanabilme imkanım var mı? Alacağım soğutucu bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-12-08-14-29-52-724.jpeg
    Screenshot_2020-12-08-14-29-52-724.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
USB çoğaltıcı al.

Tek bir girişe fazla yüklenmek arıza çıkarabilir mi? Gördüğünüz işaretli bölge de olan parça bilgisayarımın içini açana kadar sorunsuz çalışıyordu acaba ne olmuş olabilir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-12-08-17-23-50-148.jpeg
    Screenshot_2020-12-08-17-23-50-148.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 56
Tek bir girişe fazla yüklenmek arıza çıkarabilir mi? Gördüğünüz işaretli bölge de olan parça bilgisayarımın içini açana kadar sorunsuz çalışıyordu acaba ne olmuş olabilir?
Teknik problemi bilmiyorum fakat denemeni tavsiye ederim. Ha şimdi sen soğutucu bağlamak istiyorsun. Evet çok güç tüketecek orasını bilemem dostum. Klavye ve mouse bağlasaydın bir sorun olmazdı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı