Çözüldü Bozulan YouTube tema rengi nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BatuARASS

Decapat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz gibi YouTube logosunun hizasındaki şerit siyah oldu nasıl düzeltebilirm? Masaüstünü kişiselleştirirken koyu tema oluşturup kaydettim sonra temayı eski haline getirdim ama o siyah şerit gitmedi.

Ekran Görüntüsü (16).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu deneyin.

Ayarlar üzerinden ulaşabilirsiniz.

1660906833687.png

Dark Reader'ya da tarayıcının kendi sayfaları siyah yapma özelliği açıksa kapatıp deneyin. Arama verilerini, çerezleri falan temizlemeyi deneyebilirsiniz. Sayfaya kayıtlı olan şeyler silinsin.

Hocam Chrome'dan Chrome://flags/ buraya girib Dark diye aratın ayarını default yapın relaunch tıklayın

1660907278750.png

1660907040662.png

Bu sorununuzu çözmese Chrome'yi sıfırlayın düzelelicekdir

1660907580352.png

Son düzenleme:
Bugda kalmış, herhangi bir video aç kapa yapınca düzeliyordu ama YouTube'u kapatıp açınca tekrar siyah oluyordu. Alintidaki ayarlardan açık tema seçince tamamen düzeldi.

Bunu deneyin.

Ayarlar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1490826

Dark Reader'ya da tarayıcının kendi sayfaları siyah yapma özelliği açıksa kapatıp deneyin. Arama verilerini, çerezleri falan temizlemeyi deneyebilirsiniz. Sayfaya kayıtlı olan şeyler silinsin.

İlgiler için teşekkürler.

Güncel olarak çerezleri temizleyince tema cihaz temasında olduğunda da sorun olmuyor daha doğru çözüm olarak düşündüm. Gören başkalarınında işine yarar belki.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı