YouTube Bozulan algoritma nasıl düzeltilir?

bk9911

Kilopat
Makaleler
1
Dostlar yeni sayılabilecek bir kanalım var ve NIS bir alanda içerik üretiyorum. Ben her gün düzenli olarak içerik üretiyordum ve ortalama 20k gösterim ve 1K izlenme alıyordum video başına ve ortalama beğenme oranım %95'di bu süre içerisinde abone sayısıda düzenli olarak artıyordu. Ben bir içerik üretmek için odaklanmıştım 3 gün video atamadım 3. gün ise 3 video paylaştım asıl ürettiğim içerik uzun vakit alacağı için o günden beri videolarım gösterim almıyor 20k gösterim yerine 1 haftada 500 gösterim zor alıyor. Bu gösterimlerin düştüğü sürede aslında kanalda bulunan en kaliteli ve en çok beğenilen içerikleri attım ama fayda etmiyor, düzelmiyor bir türlü. Sizce yeni kanal açıp videoları tekrar mı yüklemeliyim yoksa eskisi gibi gösterimler artabilir mi?

Düzelmediği için içerik üretmeyi bıraktım illet bir sorun.
Düzelmediğini duyduğuma üzüldüm, aynı problemi yaşıyorum. Sadece 2 hafta içerik üretemedim ve bahsettiğin gibi benim de önerilmem bir anda alt üst oldu. 3 aydır eski düzende hala yükleme yapıyorum. Henüz bir gelişme yok gibi maalesef.

Düzelmediğini duyduğuma üzüldüm, aynı problemi yaşıyorum. Sadece 2 hafta içerik üretemedim ve bahsettiğin gibi benim de önerilmem bir anda alt üst oldu. 3 aydır eski düzende hala yükleme yapıyorum. Henüz bir gelişme yok gibi maalesef.
Aslında stok içerik üretmek lazım yani sürekli üretirken atmak yerine onları planlayıp otomatik yayınlanmasını sağlamalısın aynı alanda içerik ürettiğim arkadaşımı ben ilk kanalı açtığımda 2 ayda yakalamıştım ama o hep düzenli video atıyordu eşit aralıklarla daha sonra benim algoritmam bozulduğunda onun yavaş ama stabil ilerlemesi devam etti ve şuan gayet iyi gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı