Bozulmuş bisküvi yemek sorun olur mu?

investigator

Hectopat
Kenarda köşede bir tane hanımeller bisküvisi kalmıştı, direk açıp giriştim. Oyun oynarken yediğim için tadını başlarda tam farkedemedim. Sonradan kafamda bir şeyler yandı. Gayet kendini belli eden acı bir tadı vardı. Stt'ine baktığımda ise 5 ay geçtiğini gördüm. 5-6 tane almıştım şu an çöpte duruyor. Herhangi bir zararı olur mu?

O nedenle son kullanma tarihi geçen ürünleri kullanmak kesinlikle sakıncalıdır, sağlığınızı tehdit edebilir. Gıda zehirlenmesine yol açabilir ya da uzun süre etkisi belli olmayan toksik bileşikler ileriki zamanlarda sağlık sorunlarına sebep olabilir.

Kenarda köşede bir tane hanımeller bisküvisi kalmıştı, direk açıp giriştim. Oyun oynarken yediğim için tadını başlarda tam farkedemedim. Sonradan kafamda bir şeyler yandı. Gayet kendini belli eden acı bir tadı vardı. Stt'ine baktığımda ise 5 ay geçtiğini gördüm. 5-6 tane almıştım şu an çöpte duruyor. Herhangi bir zararı olur mu?
Hocam 5 ay ne ya? Biz de eve öyle birşey girse 5 dakika durmaz hemen herkes girişir. :D

Hocam 5 ay ne ya? Biz de eve öyle birşey girse 5 dakika durmaz hemen herkes girişir. :D
:D Vallahi hocam sanırım market bize STT geçmiş ürün sattı. Alalı uzun bir süre olduğunu sanmıyorum.
5 ay çok uzak dur ondan sen nukleer atığa dönüşücek biraz daha dursa.
Doğru diyorsunuz hocam, 5-6 tane almam sıkıntı yapar mı?

Riske etmenin anlamı yok hocam bir şey olur bakarsınız bir şey yiyemez olursunuz gerek yok acıktıysanız yapın ekmek arası geçici bir şey sonra yemek hazırlarsınız :)

Riske etmenin anlamı yok hocam bir şey olur bakarsınız bir şey yiyemez olursunuz gerek yok acıktıysanız yapın ekmek arası geçici bir şey sonra yemek hazırlarsınız :)
Yok hocam daha önceden almıştım 5-6 tane, STT geçtiğini öğrendiğim gibi çöpe attım zaten. Teşekkürler. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı