Brave browser güvenli mi?

Video 720P60FPS.
Eğer ağır derken kaynak kullanımı diyorsanız o ayarlardan azaltılabiliyor fakat bende 8GB RAM olduğu için atın ölümü arpadan olsun diyorum .

O baştaki m bildiğim kadarı ile 'mobil' site anlamında.
Rreklamla alakalı değil yani.
O sözün anlamı da istediği kadar kullansın anlamında yazdım .

Paylaştığın haber eski. Brave güvenilir. Bu forumda tavsiye edilen tarayıcılardan biri. Güvenlik ile ilgili sorun olsaydı konusu önceden açılırdı.

Böyle bir konu gördüm Redditte şimdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Artık benim için bitti.

Translate'den baktım ama anlamadım iyi mi yani?

Paylaştığın haber eski. Brave güvenilir. Bu forumda tavsiye edilen tarayıcılardan biri. Güvenlik ile ilgili sorun olsaydı konusu önceden açılırdı.

Eski olduğunu biliyorum hem Vivaldi daha çok hoşuma gitti artık Vivaldi kullanırım.
Bu arada hesap oluşturup senkronizasyonu başlattım.

Yani kötü olduğunu anladım ama özet geçebilir misin?

Brave Vivaldi'den daha güvenilir. Ne gibi bir sıkıntı olacak madem güvenmiyorsun neden TC'ni girdin? Ben Chrome kullanıyorum en azından bir sorun olursa nerede çözüm arayacağın belli o kadar Chrome kullanan var bir yanlış yapmayacaktır.

Arkadaşlar aynı olaylar zamanında Firefox'un da başına geldi. Ya da Vivaldi gizlilik odaklı bir tarayıcı algısı nereden oluştu anlamıyorum. Brave bu 1 ve 2 yıllık attığınız sorunları çözdü zaten. Şu anda kullanıcı tarafını en dikkatli dinleyen Brave ve Edge tarayıcıları diyebilirim. Sürekli yeni özellik, iyileştirme getirme peşindeler. Mesela Microsoft'un bu çabası sayesinde Chromium çağ atladı desek yalan olmaz. Google sağ olsun çözemediği şeyi Microsoft çözdü ve çözmeye devam ediyor.

Vivaldi sol menü takıntısı olanlara önerdiğim bir tarayıcı. Onun dışında çok yavaş güncelleme alan, küçük bir ekip tarafından geliştiriliyor. Firefox Vakıf denen illet yüzünden çok sorun yaşıyor. Keşke Mozilla Vakfından bağımsız olabilse.

Vivaldi hoş geldi Vivaldi güvenli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…