Brave browser uphold bağlantısı yapmak

1Mithrandir

Kilopat
Daha fazla  
Brave browser kullanıyorum. Uphold hesabı açtım ancak doğrulama yapamıyorum. Bölge desteklenmiyor hatası alıyorum. Aynı şekilde Gemini hesabıma da aktaramıyorum aynı hatayı alıyorum. İnternette araştırma yaptım ancak çözümünü bulamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-07-27 160915.png
    Ekran görüntüsü 2022-07-27 160915.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Şimdilik değişen bir durum yok sanırım ama kazandığım BAT 'lar hesabımda birikmeye devam ediyor. İlerde sorun çözülürse çekerim. Ya da başka bir siteye gönderip oradan çekerim.

Yani işin biraz suyu çıkmış durumda. Elalem çakallık yapacak diye sahte hesapları doldurup doluşturmuş bu sebeple engel gelmiş 19 ülkeye, aralarında biz de varız ceremesini biz çekiyoruz. Nisandan beri kapalı. Ben de öğrenciyim 3-4 dolar benim için paha biçilemez bir para ama erişemiyorum işte. Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz ağustosa girdik hâlâ bir gelişme yok...

Zaten coinler dibe vurmuş neyi yasaklıyorsun. Az kaldı başka browser a geçeceğim.

Tarayıcı olarak on numara ama uphold işi bozuyor. Sizlerden ricam mağazada 1 yıldız verip tepki gösterin bu konu hakkında. Bu bizim protestomuz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı