Brave hakkında ne düşünüyorsunuz?

@JDmitry, Çerez ve site verisi diyor. Yani, ayrıntılı veya seçenekli değil. Üstteki attığım resime bakın, ne kadar seçenek var. :)
Evet şimdi fark ettim zamanında Chrome'da da böyle ayrıntı vardı ama kaldırmış demek ki köftehorlar 🙂 internette araştırınca ilgili ayarlara nasıl gidilir gösteriyor ama o ayarlar artık yok çerez ve site verisi diyor. Aslında özellik mevcut ama sadece Enterprise ve Education diyor anladığım kadarıyla. Normal kullanıcılar artık eklenti ile chrome kapanınca bunlar silinsin diyormuş. Yine de olmayan ayarlara şahsen ihtiyacım yok önbelleğe alınan resim ve dosyaları silmem her seferinde yeniden yüklenmesini istemem. Tarayıcı geçmişi de benim için önemli değil cihaza benden başka dokunan yok. Brave hakkında başka bir şey var mı cidden soruyorum geçişe hevesliyim ama işte.. Bir ara reklamla ödül sistemi vardı onda da parayı çekememe sorunu vardı diye hatırlıyorum.
@Prime777 Brave'i yükledim bir süre yine şans vermek için ama Kaspersky Protection eklentisi desteklenmiyor. Bu eklentinin faydasını çok gördüm yine Chrome devam :)

Son düzenleme:
Evet şimdi fark ettim zamanında Chrome'da da böyle ayrıntı vardı ama kaldırmış demek ki köftehorlar 🙂 internette araştırınca ilgili ayarlara nasıl gidilir gösteriyor ama o ayarlar artık yok çerez ve site verisi diyor. Aslında özellik mevcut ama sadece Enterprise ve education diyor anladığım kadarıyla. Normal kullanıcılar artık eklenti ile Chrome kapanınca bunlar silinsin diyormuş. Yine de olmayan ayarlara şahsen ihtiyacım yok önbelleğe alınan resim ve dosyaları silmem her seferinde yeniden yüklenmesini istemem. Tarayıcı geçmişi de benim için önemli değil cihaza benden başka dokunan yok. Brave hakkında başka bir şey var mı? Cidden soruyorum geçişe hevesliyim ama işte. Bir ara reklamla ödül sistemi vardı onda da parayı çekememe sorunu vardı diye hatırlıyorum.
@Prime777 Brave'i yükledim bir süre yine şans vermek için ama Kaspersky protection eklentisi desteklenmiyor. Bu eklentinin faydasını çok gördüm yine Chrome devam :)

Ek olarak, Brave üzerinde 404 sayfalarda, wayback machine ile sayfanın eski görüntüsünü görebiliyorsunuz. Bu, özellik Chrome'da yok mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı